Sitenin sağında bir giydirme reklam

AV.SELAY KARDEŞ AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

Gündem 08.02.2018 - 15:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8174+ kez okundu.
 

AV.SELAY KARDEŞ AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

Zonguldak Barosu’na kayıtlı Avukat Selay Kardeş, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.
Zonguldak Barosu’na kayıtlı Avukat Selay Kardeş, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı. Baro Yönetim Kurulu huzurunda yemin eden Avukat Selay Kardeş, Baro Başkanı Özel Eroğlu'nun elinden avukatlık ruhsatını aldı. Zonguldak Adliyesi’ndeki Baro odasında düzenlenen törende konuşan Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, “Hayırlı olması temennimizle genç meslektaşımız Selay Kardeş’e görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. Yemin töreninin ardından Avukat Selay Kardeş’e cübbe giydirildi, rozet takıldı. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Tansel Kardeş ile Ereğli Objektif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşe Kardeş'in kızları olan Selay Kardeş’in, bu mutlu gününe anne ve babası eşlik ederek duygusal anlar yaşadılar.
Zonguldak Barosu’na kayıtlı Avukat Selay Kardeş, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.

Zonguldak Barosu’na kayıtlı Avukat Selay Kardeş, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.
Baro Yönetim Kurulu huzurunda yemin eden Avukat Selay Kardeş, Baro Başkanı Özel Eroğlu'nun elinden avukatlık ruhsatını aldı. Zonguldak Adliyesi’ndeki Baro odasında düzenlenen törende konuşan Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, “Hayırlı olması temennimizle genç meslektaşımız Selay Kardeş’e görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. Yemin töreninin ardından Avukat Selay Kardeş’e cübbe giydirildi, rozet takıldı.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Tansel Kardeş ile Ereğli Objektif Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşe Kardeş'in kızları olan Selay Kardeş’in, bu mutlu gününe anne ve babası eşlik ederek duygusal anlar yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.