Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARDEŞİ CANINDAN CAN VERDİ

Kozlu 08.02.2018 - 16:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8029+ kez okundu.
 

KARDEŞİ CANINDAN CAN VERDİ

Kardeş Candır!
Ak Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özcan’ın Böbrek Nakli ameliyatının başarı ile gerçekleştiği belirtildi.Bir süredir böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile ilgili tedavi gören ve böbrek nakli bekleyen Ak Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özcan 6 Şubat Salı günü İstanbul Florance Nightingale Hastanesinde başarılı böbrek nakli ameliyatı geçirerek sağlığına kavuşmaya başladı.Tuncer Özcan’a kardeşinin donör olarak böbreğini vermesi kamuoyunda büyük taktir topladı.Başarılı geçen ameliyattan çıkan Tuncer Özcan’ın yakınlarının paylaştığı sevinç yüklü fotoğraflar Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören,Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz başta olmak üzere Özcan’ın siyasi yol arkadaşları ve sevenlerinde mutluluk yarattı. Sosyal Medyada Özcan’a yönelik sevenlerinin mutluluk ifade eden geçmiş olsun mesajlarında patlama yaşandı.(BKH)
Kardeş Candır!

Ak Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özcan’ın Böbrek Nakli ameliyatının başarı ile gerçekleştiği belirtildi.
Bir süredir böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile ilgili tedavi gören ve böbrek nakli bekleyen Ak Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özcan 6 Şubat Salı günü İstanbul Florance Nightingale Hastanesinde başarılı böbrek nakli ameliyatı geçirerek sağlığına kavuşmaya başladı.
Tuncer Özcan’a kardeşinin donör olarak böbreğini vermesi kamuoyunda büyük taktir topladı.
Başarılı geçen ameliyattan çıkan Tuncer Özcan’ın yakınlarının paylaştığı sevinç yüklü fotoğraflar Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören,Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz başta olmak üzere Özcan’ın siyasi yol arkadaşları ve sevenlerinde mutluluk yarattı. Sosyal Medyada Özcan’a yönelik sevenlerinin mutluluk ifade eden geçmiş olsun mesajlarında patlama yaşandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.