Sitenin sağında bir giydirme reklam

AVANTA DEĞİL (!) HEDİYE!!!!

Gündem 08.02.2018 - 12:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7425+ kez okundu.
 

AVANTA DEĞİL (!) HEDİYE!!!!

Kaynakçı, mazgalcı,korkulukçu, duvarcı muhtar, Belediye personeline avanta, pardon hediye verirken yakalanmış!
Kaynakçı, mazgalcı,korkulukçu, duvarcı muhtar,Belediye personeline avanta, pardon hediye verirken yakalanmış!Nasıl yani?Belediyeye kaynak,mazgal,korkuluk ve duvar işleri yapan, önceki dönem belediye başkanının göz bebeği olan muhtar, uzun zamandır hak ediş bekleyen dosyasının hak edişini imzalayan Belediye personelinin arabasının deposunu doldurmuş.Yanlış anlaşılmasın avanta değil (!), teşekkür babında küçücük bir hediye!Muhtara sorsan, ‘O kadar adamın arabasını kullandım, tabi deposunu dolduracaktım’ diyecektir.İyi de, ya birisi sorarsa, ‘Muhtar senin hak ediş dosyanı imzalayan belediye yetkilisinin arabasının o kadar zaman sende ne işi var? Aranızda ne tür bir diyalog var?’ diye, muhtar ne der acaba?Neyse çok da, fesat olmayalım canım.Depo doldurmak dediysek topu toplamı 192TL’lik akaryakıt almış muhtar efendi.1000TL’na kadar avanta sayılmaz,Resmen Hediye…
Kaynakçı, mazgalcı,korkulukçu, duvarcı muhtar, Belediye personeline avanta, pardon hediye verirken yakalanmış!

Kaynakçı, mazgalcı,korkulukçu, duvarcı muhtar,
Belediye personeline avanta, pardon hediye verirken yakalanmış!
Nasıl yani?
Belediyeye kaynak,mazgal,korkuluk ve duvar işleri yapan, önceki dönem belediye başkanının göz bebeği olan muhtar, uzun zamandır hak ediş bekleyen dosyasının hak edişini imzalayan Belediye personelinin arabasının deposunu doldurmuş.
Yanlış anlaşılmasın avanta değil (!), teşekkür babında küçücük bir hediye!
Muhtara sorsan, ‘O kadar adamın arabasını kullandım, tabi deposunu dolduracaktım’ diyecektir.
İyi de, ya birisi sorarsa, ‘Muhtar senin hak ediş dosyanı imzalayan belediye yetkilisinin arabasının o kadar zaman sende ne işi var? Aranızda ne tür bir diyalog var?’ diye, muhtar ne der acaba?
Neyse çok da, fesat olmayalım canım.
Depo doldurmak dediysek topu toplamı 192TL’lik akaryakıt almış muhtar efendi.
1000TL’na kadar avanta sayılmaz,
Resmen Hediye…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.