Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlulu esnaf Mehmetçiğin yanında!

Gündem 26.01.2018 - 14:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7072+ kez okundu.
 

Kozlulu esnaf Mehmetçiğin yanında!

Afrin'deki teröristlere yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe Kozlulu esnaflarda destek verdi.Afrin'de operasyonda bulunan ve sosyal medya üzerinden tanıştıkları bir asker ile irtibata geçen ve kendilerini  'Karaelmaslı Vatanseverler' olarak belirten Kozlulu esnaflar, içinde fındık-fıstık gibi kuruyemişin ve Zonguldakspor atkısının bulunduğu bir koli hazırladılar.Hazırlanan koli, Hatay Reyhanlı'da bulunan 3. Komando taburu 2. Komando Bölüğüne yola çıktı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Afrin'de bulunan Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz.

Afrin'deki teröristlere yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe Kozlulu esnaflarda destek verdi.
Afrin'de operasyonda bulunan ve sosyal medya üzerinden tanıştıkları bir asker ile irtibata geçen ve kendilerini  'Karaelmaslı Vatanseverler' olarak belirten Kozlulu esnaflar, içinde fındık-fıstık gibi kuruyemişin ve Zonguldakspor atkısının bulunduğu bir koli hazırladılar.
Hazırlanan koli, Hatay Reyhanlı'da bulunan 3. Komando taburu 2. Komando Bölüğüne yola çıktı. 
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Afrin'de bulunan Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.