Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ KOZLU İLÇE TEŞKİLATI İL GENEL MECLİSİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Gündem 18.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7881+ kez okundu.
 

AK PARTİ KOZLU İLÇE TEŞKİLATI İL GENEL MECLİSİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

    Zonguldak ‘ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Yönetim Kurulu Üyeleri  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi  ziyaret etti. Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Kozlu’nun hizmet anlamında ihtiyacı ve İl Genel Meclisi görev ve sorumluluk alanında devam eden hizmetler ile ilgili karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Teşkilatının ve Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın desteklerini sürekli yanında hissettiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.(BKH)

 

 

Zonguldak ‘ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Yönetim Kurulu Üyeleri  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi  ziyaret etti.

Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Kozlu’nun hizmet anlamında ihtiyacı ve İl Genel Meclisi görev ve sorumluluk alanında devam eden hizmetler ile ilgili karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu. 

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Teşkilatının ve Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın desteklerini sürekli yanında hissettiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.