Sitenin sağında bir giydirme reklam

HOŞGELDİN SÜMEYYE BEBEK

Gündem 18.01.2018 - 14:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7643+ kez okundu.
 

HOŞGELDİN SÜMEYYE BEBEK

  Zonguldak ve Kozlu Efetur-As Turizm Acentesi Sahiplerinden Yusuf Özcan dede olmanın mutluluğunu yaşarken oğlu Erkan ve gelini Ebru Özcan da il kez anne-baba olmanın mutluluğunu tatdılar. Ebru-Erkan Özcan çifti 11 Ocak’ta dünyaya gelen bebeklerine Sümeyye ismini koydular. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Ebru-Erkan Özcan çifti başta olmak üzere tüm Özcan ailesini kutluyor, Allah analı babalı büyütsün dileklerimizle Sümeyye bebeğe hoş geldin diyoruz.(BKH)

 

Zonguldak ve Kozlu Efetur-As Turizm Acentesi Sahiplerinden Yusuf Özcan dede olmanın mutluluğunu yaşarken oğlu Erkan ve gelini Ebru Özcan da il kez anne-baba olmanın mutluluğunu tatdılar.

Ebru-Erkan Özcan çifti 11 Ocak’ta dünyaya gelen bebeklerine Sümeyye ismini koydular.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Ebru-Erkan Özcan çifti başta olmak üzere tüm Özcan ailesini kutluyor, Allah analı babalı büyütsün dileklerimizle Sümeyye bebeğe hoş geldin diyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.