Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN KGC’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Gündem 18.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8131+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN KGC’YE 10 OCAK ZİYARETİ

  Türk Eğitim Sen Kozlu Şube Temsilcisi Şevket Gören ve Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Karagöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. Samimi bir hava içerisinde geçen ziyarette Türk Eğitim Sen Kozlu Temsilcisi Şevket Gören Sendikal anlamda seslerini duyurmak için Basının kendilerinin dili olduğuna ve milli ve manevi değerleri üstte tutmak şartıyla her daim özgür basının destekçisi olduklarına vurgu yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını dile getirdi. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gören ve Karagöz’e teşekkür etti.(BKH)

 

Türk Eğitim Sen Kozlu Şube Temsilcisi Şevket Gören ve Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Karagöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Samimi bir hava içerisinde geçen ziyarette Türk Eğitim Sen Kozlu Temsilcisi Şevket Gören Sendikal anlamda seslerini duyurmak için Basının kendilerinin dili olduğuna ve milli ve manevi değerleri üstte tutmak şartıyla her daim özgür basının destekçisi olduklarına vurgu yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını dile getirdi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gören ve Karagöz’e teşekkür etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.