Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 18.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7018+ kez okundu.
 

CHP 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

    Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC)ziyaret ettiler. CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve CHP’nin ilk Genel Başkanı Atatürk’ün 1922’lerde söylediği üzere ‘Basın Milletin ortak sesidir ve hiçbir şart ve koşulda sansür edilemez’ ifadelerinde yer alan bir anlayışın temsilcisi olduklarına dikkat çekerek, her zaman basın ve ifade özgürlüğünü savunmaya, bu anlamda yerel ve yaygın basına destek vereceklerini dile getirdi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını ifade etti. . Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve İlçe Teşkilatına teşekkürlerini dile getirerek Basının özgür olmasının ifade ve fikir özgürlüğünün bir ülkede üst seviyede olmasının o ülkenin gelişmişlik ölçüsü olduğuna buna tüm siyasi partilerin ve devlet mekanizmasının hassasiyet göstermesi gerektiğinin önemini dile getirdi.(BKH)

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC)ziyaret ettiler.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve CHP’nin ilk Genel Başkanı Atatürk’ün 1922’lerde söylediği üzere ‘Basın Milletin ortak sesidir ve hiçbir şart ve koşulda sansür edilemez’ ifadelerinde yer alan bir anlayışın temsilcisi olduklarına dikkat çekerek, her zaman basın ve ifade özgürlüğünü savunmaya, bu anlamda yerel ve yaygın basına destek vereceklerini dile getirdi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını ifade etti. .

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve İlçe Teşkilatına teşekkürlerini dile getirerek Basının özgür olmasının ifade ve fikir özgürlüğünün bir ülkede üst seviyede olmasının o ülkenin gelişmişlik ölçüsü olduğuna buna tüm siyasi partilerin ve devlet mekanizmasının hassasiyet göstermesi gerektiğinin önemini dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.