Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ’DEN KGC’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Gündem 18.01.2018 - 14:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7548+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DEN KGC’YE 10 OCAK ZİYARETİ

  Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC)ziyaret ettiler. Günün anlam ve önemine dair Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’ e çiçek takdim eden Ak Parti Kozlu Teşkilat üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak basın çalışanlarına başarı dileklerinde bulundular. KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın çalışanları olarak Kozlu’ya ve Kozlululara hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesin destekçisi ve takipçisi olacaklarını bu yolda siyasi parti ayrımı yapmadıklarını esas olanın kamunun menfaatleri olduğunu ifade etti. (BKH)

 

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC)ziyaret ettiler.

Günün anlam ve önemine dair Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’ e çiçek takdim eden Ak Parti Kozlu Teşkilat üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak basın çalışanlarına başarı dileklerinde bulundular.

KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın çalışanları olarak Kozlu’ya ve Kozlululara hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesin destekçisi ve takipçisi olacaklarını bu yolda siyasi parti ayrımı yapmadıklarını esas olanın kamunun menfaatleri olduğunu ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.