Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİRBAŞ’TAN 10 OCAK KUTLAMASI

Gündem 18.01.2018 - 14:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7265+ kez okundu.
 

DEMİRBAŞ’TAN 10 OCAK KUTLAMASI

  Kozlu’nun sevilen esnaflarından olan Demirbaş Mobilya ve Dekorasyon’un sahibi ve Kozlu Belediyesi eski Meclis Üyesi Fevzi Demirbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’i ziyaret ederek kutlama ve başarıların devamı dileklerinde bulundu. Başkan Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Demirbaş’ a teşekkür etti.(BKH)

 

Kozlu’nun sevilen esnaflarından olan Demirbaş Mobilya ve Dekorasyon’un sahibi ve Kozlu Belediyesi eski Meclis Üyesi Fevzi Demirbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’i ziyaret ederek kutlama ve başarıların devamı dileklerinde bulundu.

Başkan Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Demirbaş’ a teşekkür etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.