Sitenin sağında bir giydirme reklam

UNIFIT ZİRVEYİ KUŞATTI

Gündem 18.01.2018 - 14:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7710+ kez okundu.
 

UNIFIT ZİRVEYİ KUŞATTI

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren Unifit Spor ve Fitness merkezi hafta sonları düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Üyeler ve arkadaş grupları ile birlikte 14 Ocak’ta Ilgaz Dağına bir gezi düzenleyen Unifit Spor Salonu İşletmecisi ve Spor hocası Tolga-Pınar Kalyoncu çifti katılımcılarla birlikte muhteşem bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kar üzerinde mangal yapan, teleferiğe binen, kayak yapan Unifit üyeleri bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. (BKH)

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren Unifit Spor ve Fitness merkezi hafta sonları düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Üyeler ve arkadaş grupları ile birlikte 14 Ocak’ta Ilgaz Dağına bir gezi düzenleyen Unifit Spor Salonu İşletmecisi ve Spor hocası Tolga-Pınar Kalyoncu çifti katılımcılarla birlikte muhteşem bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kar üzerinde mangal yapan, teleferiğe binen, kayak yapan Unifit üyeleri bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.