Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkandan zabıta komiserine darp iddiası

Zonguldak 05.01.2018 - 00:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8232+ kez okundu.
 

Başkandan zabıta komiserine darp iddiası

Zonguldak’ın Bakacakkadı beldesinde toplu sözleşme görüşmeleri sırasında belediye başkanının fiziki saldırısına uğradığını iddia eden zabıta komiseri darp raporu aldı.İddialara göre olay Bakacakkadı Belediyesi’nde meydana geldi. Belediyede toplu sözleşme görüşmeleri sırasında belediye başkanı Sezgin Ö., Zabıta Komiseri ve Mali Hizmetler Müdür Vekili olarak görev yapan Suat Boynukısa’dan maaş listesini istedi.Belediyede çalışan 6 memur için verilen zammın yetersiz bulunması üzerine başlayan süreçte, maaş listesindeki yazıların küçük olduğu iddiası üzerine başkan ile Boynukısa arasında önce sözlü tartışma yaşandı.İddialara göre sendika temsilcilerinin de bulunduğu görüşme sırasında makamdan çıkan ve yeniden odaya giren Boynukısa, devlet memuru olduğunu ifade ederek “Bana küfredemezsiniz” şeklinde tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine Sezgin Ö.’nün su bardağını fırlattığı ardından da Boynukısa’ya fiziki saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Ortamın sakinleştirilmesinin ardından Boynukısa hastaneye giderek darp raporu aldı.Belediye başkanı ise iddiaları kabul etmediği öğrenildi.

Zonguldak’ın Bakacakkadı beldesinde toplu sözleşme görüşmeleri sırasında belediye başkanının fiziki saldırısına uğradığını iddia eden zabıta komiseri darp raporu aldı.
İddialara göre olay Bakacakkadı Belediyesi’nde meydana geldi. Belediyede toplu sözleşme görüşmeleri sırasında belediye başkanı Sezgin Ö., Zabıta Komiseri ve Mali Hizmetler Müdür Vekili olarak görev yapan Suat Boynukısa’dan maaş listesini istedi.
Belediyede çalışan 6 memur için verilen zammın yetersiz bulunması üzerine başlayan süreçte, maaş listesindeki yazıların küçük olduğu iddiası üzerine başkan ile Boynukısa arasında önce sözlü tartışma yaşandı.
İddialara göre sendika temsilcilerinin de bulunduğu görüşme sırasında makamdan çıkan ve yeniden odaya giren Boynukısa, devlet memuru olduğunu ifade ederek “Bana küfredemezsiniz” şeklinde tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine Sezgin Ö.’nün su bardağını fırlattığı ardından da Boynukısa’ya fiziki saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Ortamın sakinleştirilmesinin ardından Boynukısa hastaneye giderek darp raporu aldı.
Belediye başkanı ise iddiaları kabul etmediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.