Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaza anı güvenlik kamerasında

Zonguldak 05.01.2018 - 00:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8073+ kez okundu.
 

Kaza anı güvenlik kamerasında

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Suriye uyruklu 7 yaşındaki kıza otomobilin çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, dün akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 7 yaşındaki Zeynep, annesinin peşinden koşarken aniden yola fırlayınca Tolga C. idaresindeki 34 BM 7893 plakalı otomobil çarptı. Yola fırlayan küçük kız yaralanırken yardımına çevredeki vatandaşlar ve ailesi koştu. Vatandaşlar 112 Sağlık ekiplerine haber verirken bazı vatandaşlar küçük kızı yatırmaya bazıları ise bir şeyi olmadığını söyleyip ayağa kaldırmaya çalıştı. Küçük kızın ablası gözyaşlarına boğulurken annesi ise kucağına aldığı yaralı kızını hastane yerine eve götürmeye kalkınca kendisine çevredeki vatandaşlar ve bir polis memuru engel oldu.Polis memuru küçük kıza su içirmeye çalışanlara engel olmaya çalışırken, bir taraftan da korku dolu anlar yaşayan Suriyeli aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 Sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınan küçük kıza ilk müdahale burada yapıldı. Ambulansla hastaneye getirilen küçük kızın tedavisi devam ederken kazaya karışan sürücü ifadesi için polis karakoluna götürüldü. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Araçların arasından çıkan küçük kız, çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye savruluyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Suriye uyruklu 7 yaşındaki kıza otomobilin çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 7 yaşındaki Zeynep, annesinin peşinden koşarken aniden yola fırlayınca Tolga C. idaresindeki 34 BM 7893 plakalı otomobil çarptı. Yola fırlayan küçük kız yaralanırken yardımına çevredeki vatandaşlar ve ailesi koştu. Vatandaşlar 112 Sağlık ekiplerine haber verirken bazı vatandaşlar küçük kızı yatırmaya bazıları ise bir şeyi olmadığını söyleyip ayağa kaldırmaya çalıştı. Küçük kızın ablası gözyaşlarına boğulurken annesi ise kucağına aldığı yaralı kızını hastane yerine eve götürmeye kalkınca kendisine çevredeki vatandaşlar ve bir polis memuru engel oldu.
Polis memuru küçük kıza su içirmeye çalışanlara engel olmaya çalışırken, bir taraftan da korku dolu anlar yaşayan Suriyeli aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 Sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınan küçük kıza ilk müdahale burada yapıldı. Ambulansla hastaneye getirilen küçük kızın tedavisi devam ederken kazaya karışan sürücü ifadesi için polis karakoluna götürüldü. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Araçların arasından çıkan küçük kız, çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye savruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.