Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu kaçıncı skandal?

Gündem 04.01.2018 - 10:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7702+ kez okundu.
 

Bu kaçıncı skandal?

Skandallarıyla nam salan Okul Müdürü halen görevinin başında. Öğrenci velileri tedirgin!
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir Lise Müdürü Erkek öğrencinin cebine sigara kontrolü yaparken soktuğu eli ile öğrencinin idrar torbasını sıktı.Duyanları şok eden skandal erkek öğrencinin durumu ailesine iletmesi ve ailesinin şikâyetçi olması ile ortaya çıktı.Daha önce de skandalları ile birkaç kere kamuoyunun gündemine gelen Okul Müdürü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün soruşturma başlattığı ileri sürüldü.Aynı okul Müdürü daha önce de okula ait hurda demir niteliğindeki demirbaş malzemeyi usülsüz olarak satmak ve Demirbaş malzemeleri usulsüz yere personele verip geri almamakla ve personele tehdit niteliğinde tebliğ yapmakla haberlere konu olmuş ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uyarılmıştı.Okul Müdürü’nün sapıklık derecesindeki bir uygulama ile yeniden kamuoyunun gündemine gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dile getiren öğrenci velileri, ‘Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz. Bu adamın torpili nereden geliyor? Milli Eğitim hala bu adamı neden görevde tutuyor? Bu kaçıncı skandal? Okul Müdürünün öğrencinin cebinde elinin ne işi var? Hadi elini soktu idrar torbasının olduğu yerde sigara mı aranır?’ sözleri ile skandala konu olan Okul Müdürüne tepkilerini dile getirdiler.(BKH)
Skandallarıyla nam salan Okul Müdürü halen görevinin başında. Öğrenci velileri tedirgin!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir Lise Müdürü Erkek öğrencinin cebine sigara kontrolü yaparken soktuğu eli ile öğrencinin idrar torbasını sıktı.
Duyanları şok eden skandal erkek öğrencinin durumu ailesine iletmesi ve ailesinin şikâyetçi olması ile ortaya çıktı.
Daha önce de skandalları ile birkaç kere kamuoyunun gündemine gelen Okul Müdürü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün soruşturma başlattığı ileri sürüldü.
Aynı okul Müdürü daha önce de okula ait hurda demir niteliğindeki demirbaş malzemeyi usülsüz olarak satmak ve Demirbaş malzemeleri usulsüz yere personele verip geri almamakla ve personele tehdit niteliğinde tebliğ yapmakla haberlere konu olmuş ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uyarılmıştı.
Okul Müdürü’nün sapıklık derecesindeki bir uygulama ile yeniden kamuoyunun gündemine gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dile getiren öğrenci velileri, ‘Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz. Bu adamın torpili nereden geliyor? Milli Eğitim hala bu adamı neden görevde tutuyor? Bu kaçıncı skandal? Okul Müdürünün öğrencinin cebinde elinin ne işi var? Hadi elini soktu idrar torbasının olduğu yerde sigara mı aranır?’ sözleri ile skandala konu olan Okul Müdürüne tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.