Sitenin sağında bir giydirme reklam

2018'in ilk bebeği babasıyla işte böyle kavuştu

Zonguldak 02.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7821+ kez okundu.
 

2018'in ilk bebeği babasıyla işte böyle kavuştu

Zonguldak'ta 7 yıldır çocukları olmayan Gülden ve Ergin Oda çiftinin 'Amine' adını verdikleri bebekleri 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya geldi. Epilepsi hastalığı sebebiyle başka bir hastanede tedavi gören baba Ergin Oda, bebeğini ilk kez gazetecilerin kendisini görüntülü olarak cep telefonu aramasıyla görebildi. Dakikalarca kızını seyreden baba, duygu dolu anlar yaşadı. Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama Merkezinde taşeron firmada temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Ergin Oda ve 32 yaşındaki eşi Gülden Oda, 7 yıldır bebek hasreti yaşadı. Çift, yıllardır yaşadıkları çocuk hasretini 2018 yılının ilk dakikalarında giderdi. Saatler 00.05’i gösterdiğinde Gülden Oda, ‘Amine’ ismini verdikleri kız çocuğunu dünyaya getirdi. Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde sezeryan ameliyatı ile dünyaya gelen Amine bebek anne ve babasına büyük sevinç yaşattı.Bebeğini, hasta odasında cep telefonuyla görebildiBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde “Epilepsi” tanısıyla tedavi altına alınan baba Ergin Oda, bebeğinin doğum haberini alınca buruk bir mutluluk yaşadı. Tedavi gördüğü hastanede olması sebebiyle eşinin yanında olamayan Ergin Oda, “Amine” bebeği gazeteciler sayesinde görebildi. Cep telefonuyla görüntülü olarak ulaşılan baba Ergin Oda, gazetecilerin “Çocuğunuzu ilk kez göreceksiniz değil mi?” sorusuna “7 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Ben zaten hastanede yatıyorum, hastanedeyim” yanıtını verdi.Dakikalarca bebeğini seyrettiKızını ilk kez cep telefonu aracılığıyla gören baba, yaşadığı mutluluk nedeniyle bir süre şaşkınlık yaşadı. Duygu dolu anlar yaşayan baba Ergin Oda, “Heyecandan aklıma bir şey gelmiyor. Duygulandım” diye ifade etti.Dakikalarca kızını seyreden Ergin Oda ardından da eşi Gülden Oda ile görüştü. Eşine seslenen Gülden Oda ise “Sen de aramızda olsaydın daha güzel olacaktı. Ben iyiyim. Çabuk iyileş de yanımıza gel. Merak etme” dedi.“Eşimde olsaydı çok güzel olacaktı”Gazetecilere duygularını ifade eden Gülden Oda “Çok mutluyum. Sürpriz oldu. Sürprizim geldi. Benim aşkım, bir tanem. Bir tane aşkım vardı bir tane daha oldu. İnsan bebeğini eline alınca ne hissederse bende onu hissediyorum. 2018’in ilk bebeği. Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Doğum çok güzel geçti. Doktorumuza hemşirelerimize, personel arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Eşim de hastaydı gelemedi. O da olsaydı çok güzel olacaktı. Eşim öbür hastanede. Sizin sayenizde o da bebeğini gördü. Size de çok teşekkür ederim. Adını Amine koyacağız” diye ifade etti.


Zonguldak'ta 7 yıldır çocukları olmayan Gülden ve Ergin Oda çiftinin 'Amine' adını verdikleri bebekleri 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya geldi. Epilepsi hastalığı sebebiyle başka bir hastanede tedavi gören baba Ergin Oda, bebeğini ilk kez gazetecilerin kendisini görüntülü olarak cep telefonu aramasıyla görebildi. Dakikalarca kızını seyreden baba, duygu dolu anlar yaşadı. 
Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama Merkezinde taşeron firmada temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Ergin Oda ve 32 yaşındaki eşi Gülden Oda, 7 yıldır bebek hasreti yaşadı. Çift, yıllardır yaşadıkları çocuk hasretini 2018 yılının ilk dakikalarında giderdi. Saatler 00.05’i gösterdiğinde Gülden Oda, ‘Amine’ ismini verdikleri kız çocuğunu dünyaya getirdi. Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde sezeryan ameliyatı ile dünyaya gelen Amine bebek anne ve babasına büyük sevinç yaşattı.
Bebeğini, hasta odasında cep telefonuyla görebildi
BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde “Epilepsi” tanısıyla tedavi altına alınan baba Ergin Oda, bebeğinin doğum haberini alınca buruk bir mutluluk yaşadı. Tedavi gördüğü hastanede olması sebebiyle eşinin yanında olamayan Ergin Oda, “Amine” bebeği gazeteciler sayesinde görebildi. Cep telefonuyla görüntülü olarak ulaşılan baba Ergin Oda, gazetecilerin “Çocuğunuzu ilk kez göreceksiniz değil mi?” sorusuna “7 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Ben zaten hastanede yatıyorum, hastanedeyim” yanıtını verdi.
Dakikalarca bebeğini seyretti
Kızını ilk kez cep telefonu aracılığıyla gören baba, yaşadığı mutluluk nedeniyle bir süre şaşkınlık yaşadı. Duygu dolu anlar yaşayan baba Ergin Oda, “Heyecandan aklıma bir şey gelmiyor. Duygulandım” diye ifade etti.
Dakikalarca kızını seyreden Ergin Oda ardından da eşi Gülden Oda ile görüştü. Eşine seslenen Gülden Oda ise “Sen de aramızda olsaydın daha güzel olacaktı. Ben iyiyim. Çabuk iyileş de yanımıza gel. Merak etme” dedi.
“Eşimde olsaydı çok güzel olacaktı”
Gazetecilere duygularını ifade eden Gülden Oda “Çok mutluyum. Sürpriz oldu. Sürprizim geldi. Benim aşkım, bir tanem. Bir tane aşkım vardı bir tane daha oldu. İnsan bebeğini eline alınca ne hissederse bende onu hissediyorum. 2018’in ilk bebeği. Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Doğum çok güzel geçti. Doktorumuza hemşirelerimize, personel arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Eşim de hastaydı gelemedi. O da olsaydı çok güzel olacaktı. Eşim öbür hastanede. Sizin sayenizde o da bebeğini gördü. Size de çok teşekkür ederim. Adını Amine koyacağız” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.