Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK GENÇLER BAŞKAN GÖREN’İN ETRAFINDA KENETLENDİ

Kozlu 21.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3169+ kez okundu.
 

AK GENÇLER BAŞKAN GÖREN’İN ETRAFINDA KENETLENDİ

Göreve gelmesinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören teşkilattaki gençlerin sevgisini kazandı. Ak Partili gençler tarafından bu güne kadar örneğine fazla rastlanmamış bir teveccüh sağlayan Başkan Gören’i gençler gerek teşkilat toplantılarında gerekse mahalle toplantılarında yalnız bırakmıyorlar. Kendisine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetini dile getiren Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören gençlerin ve kadınların ülkenin ve Ak Partinin geleceği olduğuna dikkat çekerek, siyasetin halka ve ülkeye hizmet için bir bayrak yarışı olduğunu zamanı geldiğinde bayrağı böyle vatan ve millet sevdalısı dava mensubu gençlere devredeceklerine vurgu yaptı.(BKH) 

Göreve gelmesinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören teşkilattaki gençlerin sevgisini kazandı.

Ak Partili gençler tarafından bu güne kadar örneğine fazla rastlanmamış bir teveccüh sağlayan Başkan Gören’i gençler gerek teşkilat toplantılarında gerekse mahalle toplantılarında yalnız bırakmıyorlar.

Kendisine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetini dile getiren Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören gençlerin ve kadınların ülkenin ve Ak Partinin geleceği olduğuna dikkat çekerek, siyasetin halka ve ülkeye hizmet için bir bayrak yarışı olduğunu zamanı geldiğinde bayrağı böyle vatan ve millet sevdalısı dava mensubu gençlere devredeceklerine vurgu yaptı.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.