Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dedikodu ayrı, İftira Ayrı şey!!!

Gündem 15.12.2017 - 21:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4061+ kez okundu.
 

Dedikodu ayrı, İftira Ayrı şey!!!

Tam da bazı gazetelerde Kozlu Belediyesi ile ilgili 60 taşeron işçisinin üç aydır maaşlarının ödenmediğine dair kasıtlı kamuoyu oluşturucu nitelikli yalan haberler üst üste yayınlanırken dün akşam üstü Zonguldak’ta bir tanıdığa rastladım.Ayak üstü biraz lafladıktan sonra bana, ‘Şu Kozlu Belediyesinin taşeron işçi maaşlarını üç-dört aydır ödemediğini yazsanıza benim oğlan da Kozlu Belediyesinde çalışıyor ve dört aydır maaş alamıyor çocuk evli ve zor durumda’ dedi.Bende kendisine aynı gün sabah saatlerinde bu konuyu Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a bizzat sorduğumu ve ‘Benim göreve gelir gelmez en büyük önceliğim taşeron işçi ve personel ücretlerini ödemek yönünde oldu. Bu öncelik görev süremin sonuna kadar devam edecektir. Daha önce 3-4 ay aksamalar oluyordu ancak şimdi bazı sıkıntılarımız olsa da taşeron işçilerimizin içeride sadece bir aylık alacakları var. Geçen ay birikmiş iki maaşlarını yatırdım. Bu ayda içerideki bir aylık maaşlarını ödeyip Belediyemizi taşeron işçilere borçsuz hale getirmeyi planlıyorum. Basında çıkan gerçeği yansıtmayan haberler Ak Partili Kozlu Belediyesini ve şahsımı yıpratmak amaçlıdır. Aksini iddia eden varsa yani üç dört aylık maaş alacağı olan kim varsa al getir yanıma yüzleşelim’ şeklinde cevap verdiğini söyledim ve hemen o anda Başkan Kerim Yılmaz’ı arayıp bu durumu ileteceğimi ifade ettim. Belediye’de çalışan oğlunun 3-4 aydır maaş almadığını öne süren arkadaş, ‘Dur, bir dakika başkanı aramadan ben çocuğu bir arayayım dedi ve telefona sarıldı. Oğlunu aradı ve telefonda geçmiş dönemden sadece bir maaş alacakları olduğu yanıtını aldı.Tabiki ardından Başkan Kerim Yılmaz’ı aramaya gerek kalmadı.O ana kadar en yakınındaki evladına durumu sormak yerine sokakta konuşulana, yazılıp çizilene itibar eden arkadaş biraz mahcup bir şekilde, ‘Piyasada böyle bir dedikodu var, yanılmışız. Sayende doğrusunu öğrendik’ dedi.Evet, bizzat yaşayarak tanık olduğumuz bu olayın ardından iyi niyetle hizmet için mücadele eden insanların kişisel çıkar ve menfaatler uğruna harcanmak istemesine göz yummamak için şunu ifade etmekte yarar var;Dedikodu ayrı şey İftira ve Yalan çok ayrı şey!Lütfen sokak efsanelerine inanmadan önce bu ayrımı yaparak yazılanı çizileni konuşulanı sorgulamasını iyi bilelim.

Tam da bazı gazetelerde Kozlu Belediyesi ile ilgili 60 taşeron işçisinin üç aydır maaşlarının ödenmediğine dair kasıtlı kamuoyu oluşturucu nitelikli yalan haberler üst üste yayınlanırken dün akşam üstü Zonguldak’ta bir tanıdığa rastladım.
Ayak üstü biraz lafladıktan sonra bana, ‘Şu Kozlu Belediyesinin taşeron işçi maaşlarını üç-dört aydır ödemediğini yazsanıza benim oğlan da Kozlu Belediyesinde çalışıyor ve dört aydır maaş alamıyor çocuk evli ve zor durumda’ dedi.
Bende kendisine aynı gün sabah saatlerinde bu konuyu Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a bizzat sorduğumu ve ‘Benim göreve gelir gelmez en büyük önceliğim taşeron işçi ve personel ücretlerini ödemek yönünde oldu. Bu öncelik görev süremin sonuna kadar devam edecektir. Daha önce 3-4 ay aksamalar oluyordu ancak şimdi bazı sıkıntılarımız olsa da taşeron işçilerimizin içeride sadece bir aylık alacakları var. Geçen ay birikmiş iki maaşlarını yatırdım. Bu ayda içerideki bir aylık maaşlarını ödeyip Belediyemizi taşeron işçilere borçsuz hale getirmeyi planlıyorum. Basında çıkan gerçeği yansıtmayan haberler Ak Partili Kozlu Belediyesini ve şahsımı yıpratmak amaçlıdır. Aksini iddia eden varsa yani üç dört aylık maaş alacağı olan kim varsa al getir yanıma yüzleşelim’ şeklinde cevap verdiğini söyledim ve hemen o anda Başkan Kerim Yılmaz’ı arayıp bu durumu ileteceğimi ifade ettim. 
Belediye’de çalışan oğlunun 3-4 aydır maaş almadığını öne süren arkadaş, ‘Dur, bir dakika başkanı aramadan ben çocuğu bir arayayım dedi ve telefona sarıldı. Oğlunu aradı ve telefonda geçmiş dönemden sadece bir maaş alacakları olduğu yanıtını aldı.
Tabiki ardından Başkan Kerim Yılmaz’ı aramaya gerek kalmadı.
O ana kadar en yakınındaki evladına durumu sormak yerine sokakta konuşulana, yazılıp çizilene itibar eden arkadaş biraz mahcup bir şekilde, ‘Piyasada böyle bir dedikodu var, yanılmışız. Sayende doğrusunu öğrendik’ dedi.
Evet, bizzat yaşayarak tanık olduğumuz bu olayın ardından iyi niyetle hizmet için mücadele eden insanların kişisel çıkar ve menfaatler uğruna harcanmak istemesine göz yummamak için şunu ifade etmekte yarar var;
Dedikodu ayrı şey İftira ve Yalan çok ayrı şey!
Lütfen sokak efsanelerine inanmadan önce bu ayrımı yaparak yazılanı çizileni konuşulanı sorgulamasını iyi bilelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.