Sitenin sağında bir giydirme reklam

UNIFIT’IN HAFTA SONU DOĞA SPORLARI KIŞINDA DEVAM EDİYOR!

Kozlu 15.12.2017 - 21:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3564+ kez okundu.
 

UNIFIT’IN HAFTA SONU DOĞA SPORLARI KIŞINDA DEVAM EDİYOR!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren Unifit Spor ve Fitness Salonu işletmecisi Tolga Kalyoncu, spor salonu üyeleri ve doğa severlere yönelik hafta sonu düzenlediği doğa yürüyüşü ve sağlıklı yaşam turlarını kış sezonunda da sürdürüyor.Kalyoncu hafta sonları düzenledikleri doğa sporları, sağlıklı yaşam yürüyüşü ve piknik etkinlikleri ile Unifit ailesinin kaynaştığını ve bir yandan spor yaparken diğer yandan da yakın çevrenin birbirinden güzel görülmeye değer tabiat varlıklarını görme ve gezme imkanı bulduklarını dile getirdi. (BKH)


Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde faaliyet gösteren Unifit Spor ve Fitness Salonu işletmecisi Tolga Kalyoncu, spor salonu üyeleri ve doğa severlere yönelik hafta sonu düzenlediği doğa yürüyüşü ve sağlıklı yaşam turlarını kış sezonunda da sürdürüyor.
Kalyoncu hafta sonları düzenledikleri doğa sporları, sağlıklı yaşam yürüyüşü ve piknik etkinlikleri ile Unifit ailesinin kaynaştığını ve bir yandan spor yaparken diğer yandan da yakın çevrenin birbirinden güzel görülmeye değer tabiat varlıklarını görme ve gezme imkanı bulduklarını dile getirdi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.