Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKDEMİR’DEN ÇAĞLAYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 07.12.2017 - 08:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3637+ kez okundu.
 

AKDEMİR’DEN ÇAĞLAYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Çağlayan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak için birlik beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek; “Özellikle Mustafa Bey, kibar, beyefendi, genç ve dinamik biri. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte şehrimize çok güzel şeyler katacağımıza inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise; “Başkanımıza ve meclis üyelerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Şuanda ilçelerimizin kongreleri bitirildi. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Zonguldak’ımızın daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için, sizlerin de huzurunda söz vermek istiyorum. Ortak gayemiz Zonguldak. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gerek İl İlçe olarak, gerek Ankara ayağı olsun, herhangi bir proje de arkanızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Çağlayan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak için birlik beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek; “Özellikle Mustafa Bey, kibar, beyefendi, genç ve dinamik biri. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte şehrimize çok güzel şeyler katacağımıza inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise; “Başkanımıza ve meclis üyelerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Şuanda ilçelerimizin kongreleri bitirildi. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Zonguldak’ımızın daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için, sizlerin de huzurunda söz vermek istiyorum. Ortak gayemiz Zonguldak. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gerek İl İlçe olarak, gerek Ankara ayağı olsun, herhangi bir proje de arkanızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.