Sitenin sağında bir giydirme reklam

800 Bin çalışanımız kadrolu olacak

Gündem 07.12.2017 - 08:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3381+ kez okundu.
 

800 Bin çalışanımız kadrolu olacak

AK Parti Gurubunda Taşeron Müjdesi Veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Eden Zeki Tosun; “800 Bin çalışanımız kadrolu olacak”
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Taşeron İşçilerin Kadroya alınması ile ilgili son Noktayı koyan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile detayları açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na teşekkür ederek, 800 bin çalışanın kadroya geçeceğini söyledi. AK Parti Gurup Toplantısına katılan Zeki Tosun. Cumhaurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Taşeron işçilerin beklediği müjdeyi verdiğini, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’unun yapılan düzenlemenin detaylarını Twitter hesabından paylaştığını belirterek şunları söyledi; “Bugün katıldığımız Gurup toplantısında konuşan Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, 900 bin çalışanımızın ve kamuoyunun merakla beklediği Taşeron konusunda gereken müjdeyi vererek hem bizleri hem de çalışanlarımızı sevindirmiştir. Sayın Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide SarıeroğluHanfendiye,  sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhur Başkanımızın açıkladığı müjdenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide SarıeroğluHanfendininTwitter hesabından yaptığı düzenleme ile ilgili detaylara göre; "SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA ALIYORUZ" Merkezi yönetimde genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçe kapsamındaki idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile sosyal güvenlik kurumlarında alt işveren işçisi olarak çalışan TÜM kardeşlerimizi, sürekli işçi kadrosuna alıyoruz. "BUNDAN SONRA KADROLU İŞÇİ  OLACAK" Özel sözleşmeli, geçici, bir yıllık, üç yıllık değil, sürekli işçi kadrosuna geçiriyoruz. Yaş sınırı, eğitim şartı, asıl iş, yardımcı iş ayrımı olmayacak. Bugün, bu sabah itibariyle, kamuda çalışan taşeron işçi kardeşlerimiz bundan sonra KADROLU işçi olacak. BELEDİYE ÇALIŞANLARINA DA KADRO Belediye ve İl Özel İdarelerinde, taşeron olarak çalışan kardeşlerimiz için de yeni bir düzenleme yaptık, bu kardeşlerimiz, il özel idarelerin ve belediyelerin iktisadi teşekküllerinde işçi olarak istihdam edilecekler 4C'Lİ İŞÇİLER 4B KADROSUNA GEÇİYOR 4/C'li kardeşlerimizi de unutmadık, 4/C kapsamında çalışanları, 4/B kadrosuna alıyoruz. Böylece, 4/C kapsamındaki çalışanlarımızın bu sorununa da bir nokta koyuyoruz. Yeni düzenlemenin, 4/C'li kardeşlerimize de hayırlı olmasını diliyorum. MEVSİMLİK İŞÇİ SÜRESİ UZATILIYOR Mevsimlik çalışan geçici işçi kardeşlerimizi de unutmadık. Yapacağımız düzenleme ile, bu işçilerimizin 5 ay 29 güne kadar olan çalışma sürelerinin 4 aya kadar daha uzatılmasını sağlıyoruz. Bu süreci başından sonuna kadar büyük bir özveriyle takip eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ateşekkür ediyor, Her fırsatta işçinin hakkını koruyup, gözetleyen, her platformda bunu kararlılıkla dile getiren ve taşeron işçilerimizle ilgili yapılan bu tarihi reformun mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımısunuyorum.
AK Parti Gurubunda Taşeron Müjdesi Veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Eden Zeki Tosun; “800 Bin çalışanımız kadrolu olacak”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Taşeron İşçilerin Kadroya alınması ile ilgili son Noktayı koyan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile detayları açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na teşekkür ederek, 800 bin çalışanın kadroya geçeceğini söyledi.

AK Parti Gurup Toplantısına katılan Zeki Tosun. Cumhaurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Taşeron işçilerin beklediği müjdeyi verdiğini, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’unun yapılan düzenlemenin detaylarını Twitter hesabından paylaştığını belirterek şunları söyledi; “Bugün katıldığımız Gurup toplantısında konuşan Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, 900 bin çalışanımızın ve kamuoyunun merakla beklediği Taşeron konusunda gereken müjdeyi vererek hem bizleri hem de çalışanlarımızı sevindirmiştir.

Sayın Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide SarıeroğluHanfendiye,  sonsuz teşekkür ediyorum.

Cumhur Başkanımızın açıkladığı müjdenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide SarıeroğluHanfendininTwitter hesabından yaptığı düzenleme ile ilgili detaylara göre;

"SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA ALIYORUZ"

Merkezi yönetimde genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçe kapsamındaki idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile sosyal güvenlik kurumlarında alt işveren işçisi olarak çalışan TÜM kardeşlerimizi, sürekli işçi kadrosuna alıyoruz.

"BUNDAN SONRA KADROLU İŞÇİ 

OLACAK"

Özel sözleşmeli, geçici, bir yıllık, üç yıllık değil, sürekli işçi kadrosuna geçiriyoruz. Yaş sınırı, eğitim şartı, asıl iş, yardımcı iş ayrımı olmayacak. Bugün, bu sabah itibariyle, kamuda çalışan taşeron işçi kardeşlerimiz bundan sonra KADROLU işçi olacak.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA DA KADRO

Belediye ve İl Özel İdarelerinde, taşeron olarak çalışan kardeşlerimiz için de yeni bir düzenleme yaptık, bu kardeşlerimiz, il özel idarelerin ve belediyelerin iktisadi teşekküllerinde işçi olarak istihdam edilecekler

4C'Lİ İŞÇİLER 4B KADROSUNA GEÇİYOR

4/C'li kardeşlerimizi de unutmadık, 4/C kapsamında çalışanları, 4/B kadrosuna alıyoruz. Böylece, 4/C kapsamındaki çalışanlarımızın bu sorununa da bir nokta koyuyoruz. Yeni düzenlemenin, 4/C'li kardeşlerimize de hayırlı olmasını diliyorum.

MEVSİMLİK İŞÇİ SÜRESİ UZATILIYOR

Mevsimlik çalışan geçici işçi kardeşlerimizi de unutmadık. Yapacağımız düzenleme ile, bu işçilerimizin 5 ay 29 güne kadar olan çalışma sürelerinin 4 aya kadar daha uzatılmasını sağlıyoruz.

Bu süreci başından sonuna kadar büyük bir özveriyle takip eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ateşekkür ediyor, Her fırsatta işçinin hakkını koruyup, gözetleyen, her platformda bunu kararlılıkla dile getiren ve taşeron işçilerimizle ilgili yapılan bu tarihi reformun mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımısunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.