Sitenin sağında bir giydirme reklam

ONLAR ERDi MURADINA

Kozlu 03.11.2017 - 13:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4503+ kez okundu.
 

ONLAR ERDi MURADINA

Zonguldak’ın tanınmış iş adamlarından Yusuf Özdemir’in kızı, Özel LEVEL Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Diş Dr. Songül Özdemir, Özel LEVEL Hospital’ın İstanbul ortaklarından ve KBB uzmanı İlhan Eğilmez ile hayatını birleştirdi.  İlhan-Songül Eğilmez çiftinin Kokteyl ve Nikah Şeklinde Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen evlenme törenlerinde nikahı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken, 4 kişiden oluşan Nikah Şahitleri arasında CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve gelinin ağabeyi Kdz. Ereğli’nin tanınmış iş adamlarından Mevlüt Özdemir’de yer aldı. Yeni evli çiftler ve davetliler Dedeman oteldeki nikâhın ardından eğlenmek için Deniz Kulübü restoranta geçtiler. Burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift balayı için Maldivler’e uçtular. Batı Karadeniz Haber Gazetesi Ekibi olarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Zonguldak’ın tanınmış iş adamlarından Yusuf Özdemir’in kızı, Özel LEVEL Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Diş Dr. Songül Özdemir, Özel LEVEL Hospital’ın İstanbul ortaklarından ve KBB uzmanı İlhan Eğilmez ile hayatını birleştirdi.

 İlhan-Songül Eğilmez çiftinin Kokteyl ve Nikah Şeklinde Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen evlenme törenlerinde nikahı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken, 4 kişiden oluşan Nikah Şahitleri arasında CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve gelinin ağabeyi Kdz. Ereğli’nin tanınmış iş adamlarından Mevlüt Özdemir’de yer aldı.

Yeni evli çiftler ve davetliler Dedeman oteldeki nikâhın ardından eğlenmek için Deniz Kulübü restoranta geçtiler. Burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift balayı için Maldivler’e uçtular. Batı Karadeniz Haber Gazetesi Ekibi olarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.