Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DiLERiZ

Kozlu 02.11.2017 - 15:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4441+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DiLERiZ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin tanınmış ve sevilen ailelerinden Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır’ın Kuzeni, Kdz. Ereğli Belediyesi’nden emekli Okan Çakır ve Yasemin Çakır çiftinin oğulları, Kdz Ereğli’de serbest Jeoloji Mühendisi olarak çalışan Miraç ile Aynur-Turgay Çakır çiftinin kızları Merve, 28 Ekim Cumartesi günü Zonguldak Camlı köşk düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Genç çifte düğün hediyesi olarak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Mustafa Çakır’ın Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmesi salonda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Merve& Miraç Çakır çiftini kutluyor, genç çiftlerin mutluluğuna ömür boyu şahitlik etmeleri temennisiyle Çakır ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin tanınmış ve sevilen ailelerinden Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır’ın Kuzeni, Kdz. Ereğli Belediyesi’nden emekli Okan Çakır ve Yasemin Çakır çiftinin oğulları, Kdz Ereğli’de serbest Jeoloji Mühendisi olarak çalışan Miraç ile Aynur-Turgay Çakır çiftinin kızları Merve, 28 Ekim Cumartesi günü Zonguldak Camlı köşk düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Genç çifte düğün hediyesi olarak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Mustafa Çakır’ın Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmesi salonda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Merve& Miraç Çakır çiftini kutluyor, genç çiftlerin mutluluğuna ömür boyu şahitlik etmeleri temennisiyle Çakır ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.