Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhuriyet Kupası Okçuluk il birinciliği müsabakaları yapıldı

Spor 02.11.2017 - 15:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4448+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Kupası Okçuluk il birinciliği müsabakaları yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak’ta Cumhuriyet Kupası Okçuluk il birinciliği müsabakaları yapıldı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde ve organize edilen Cumhuriyet Kupası Okçuluk İl birinciliği müsabakaları Site Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Okçuluk İl Temsilcisi Önder Alkan, düzenlenen yarışma hakkında şunları söyledi: “Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü nedeniyle minikler ve yıldızlar okçuluk il müsabakaları yapıyoruz. Kazanan arkadaşlarımıza madalyalarını vereceğiz. Esas hedefimiz çocuklarımızın ve sporcularımızın bilinci oluşması için yapılan bir etkinliktir” dedi. 9-10 yaş kategorisi erkeklerde Muhammet Eren Bayrak birinci, Bera Efe Özcan ikinci, kızlar kategorisinde ise, Tuanna Kiret birinci olurken Zeynep Eslem Cesur ikinci oldular. 11-12 yaş kategorisi kızlarda İrem Naz Yavuz birinci olurken Livanur Tiryakioğlu ikinci, erkeklerde kategorisinde ise, Yağız Bıyık birinci, Erman Mustafa Deniz ikinci, Yiğit Kılıçarslan ise üçüncü oldular. 13-14 yaş kategorisi kızlarda Sıla Betül Arslan birinci, Elif Deniz Çelik ikinci, Nil Simay Dengizmen ise üçüncü, erkeklerde ise Mehmet Özer Çelik birinci, Ramiz Egemen Uçar ikinci, Eren Cırık üçüncü oldu. Sporcular attıkları isabetli oklar ile dikkatlerini üzerine çekerken müsabakada dereceye giren sporculara madalya verildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak’ta Cumhuriyet Kupası Okçuluk il birinciliği müsabakaları yapıldı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde ve organize edilen Cumhuriyet Kupası Okçuluk İl birinciliği müsabakaları Site Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Okçuluk İl Temsilcisi Önder Alkan, düzenlenen yarışma hakkında şunları söyledi: “Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü nedeniyle minikler ve yıldızlar okçuluk il müsabakaları yapıyoruz. Kazanan arkadaşlarımıza madalyalarını vereceğiz. Esas hedefimiz çocuklarımızın ve sporcularımızın bilinci oluşması için yapılan bir etkinliktir” dedi.

9-10 yaş kategorisi erkeklerde Muhammet Eren Bayrak birinci, Bera Efe Özcan ikinci, kızlar kategorisinde ise, Tuanna Kiret birinci olurken Zeynep Eslem Cesur ikinci oldular.

11-12 yaş kategorisi kızlarda İrem Naz Yavuz birinci olurken Livanur Tiryakioğlu ikinci, erkeklerde kategorisinde ise, Yağız Bıyık birinci, Erman Mustafa Deniz ikinci, Yiğit Kılıçarslan ise üçüncü oldular.

13-14 yaş kategorisi kızlarda Sıla Betül Arslan birinci, Elif Deniz Çelik ikinci, Nil Simay Dengizmen ise üçüncü, erkeklerde ise Mehmet Özer Çelik birinci, Ramiz Egemen Uçar ikinci, Eren Cırık üçüncü oldu.

Sporcular attıkları isabetli oklar ile dikkatlerini üzerine çekerken müsabakada dereceye giren sporculara madalya verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.