Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAVAKLIK’A CAMi YAPILACAK

Kozlu 19.10.2017 - 16:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3887+ kez okundu.
 

KAVAKLIK’A CAMi YAPILACAK

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kavaklığa yapılacak olan Cami için Cami Dernek Yönetimi ile Kaymakamlıkta toplantı yaptı. Daha sonra Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile birlikte Kavaklık’ta Cami yeri için incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz Sahile yapılacak olan Yelken ihtisas kulübünün yerinde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ve teknik heyetle beraber incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada;’’Kozlu gelişiyor güzelleşiyor. Gelişen Kozlu’muza gelişme ile birlikte nüfus artışı olmaktadır. Nüfus artışıyla beraber yeni bir Cami İhtiyacı doğmuştur. Kavaklık’ta vatandaşlarımızın talebi ve ihtiyaçları doğrultusunda cami inşatımız için Kaymakamımız Ahmet Karakatya ve Cami dernek yönetimi ile toplantı yaparak incelemelerde bulunduk. Yine Kozlu sahilimizde yapılacak olan Yelken İhtisas kulübünün yerini inceledik. Bu tesisimizde su sporlarına yönelik gençlerimize eğitim verilecektir. Bu tesislerimiz Kozlumuza, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kavaklığa yapılacak olan Cami için Cami Dernek Yönetimi ile Kaymakamlıkta toplantı yaptı.

Daha sonra Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile birlikte Kavaklık’ta Cami yeri için incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz Sahile yapılacak olan Yelken ihtisas kulübünün yerinde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ve teknik heyetle beraber incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada;’’Kozlu gelişiyor güzelleşiyor. Gelişen Kozlu’muza gelişme ile birlikte nüfus artışı olmaktadır. Nüfus artışıyla beraber yeni bir Cami İhtiyacı doğmuştur. Kavaklık’ta vatandaşlarımızın talebi ve ihtiyaçları doğrultusunda cami inşatımız için Kaymakamımız Ahmet Karakatya ve Cami dernek yönetimi ile toplantı yaparak incelemelerde bulunduk. Yine Kozlu sahilimizde yapılacak olan Yelken İhtisas kulübünün yerini inceledik. Bu tesisimizde su sporlarına yönelik gençlerimize eğitim verilecektir. Bu tesislerimiz Kozlumuza, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.