Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU TÜNELİ KASIM AYINDA AÇILIYOR

Kozlu 19.10.2017 - 16:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4021+ kez okundu.
 

KOZLU TÜNELİ KASIM AYINDA AÇILIYOR

MİTHATPAŞA TÜNEL İHALESİNİN ONAYLANDIĞINI BELİRTEN ZEKİ TOSUN; “KOZLU TÜNELİ KASIM AYINDA AÇILIYOR”   Karayollarının Zonguldak’taki çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Şehir içi geçişini rahatlatacak olan ve Zonguldak-Kilimli arasındaki ulaşımı sağlayacak Mithatpaşa tüneli ve bağlantı yolu ihalesindeki itiraz sürecinin tamamlanarak karara bağlandığı müjdesini verdi. Mithatpaşa Tüneli Kilimli Bağlantı yolu ihalesini 150 milyon liraya Bayburt Gurubun almasının ardından Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazı geçtiğimiz günlerde karara bağlandığını belirten Zeki Tosun, KİK’in 126 Milyon lira bedelle ODF Yılmazlar Firmasına bırakılmasına karar verdiğini söyledi. KİK kararı ile ihaleyi alan ODF firmasının Karayolları ile sözleşme imzalamasının ardından 10 güne kadar çalışmalara başlayacağını dile getiren Tosun, tünel ve bağlantı yolu işinin sözleşme gereği 800 iş günü içerisinde tamamlayacağını açıkladı. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Kozlu’daki 1.800 metrelik Tünel ve viyadük çalışmasında aydınlatma ve çevre düzenlemesinin ay sonuna kadar bitirilerek Kasım Ayının ilk haftasında ulaşıma açılacağını belirterek şunları söyledi; “Bilindiği gibi Mithatpaşa tünel inşaatı teknik nedenlerden ve müteahhitten kaynaklanan olumsuzluklar yüzünden yarım kalmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü burada yeniden proje çalışması yaparak ihaleye çıkmış, ihaleyi 150 milyon bedelle Bayburt inşaat almasına rağmen yapılan itiraz sonucu çalışmalar başlamamıştı. Kamu İhale Kurumu yapılan itirazı önceki gün karara bağlayarak ihalenin 126 milyon bedelle ODF Yılmazlar firmasına verilmesini karara bağlayarak onayladı. İhaleyi alan firma Karayolları ile sözleşme imzalayarak 10 gün içinde işe başlayıp 800 iş günü içinde tünel ve bağlantı yolları çalışmasını tamamlayarak hizmete açacak.” KOZLU TÜNELİ KASIM  AYINDA AÇILIYOR Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun Kozlu’daki 1.800 metrelik tünel ve viyadüklerin Kasım ayının ilk haftasında hizmete açılacağını belirterek, “Zonguldak Ereğli arasındaki bölünmüş yol ağının en önemli akslarından biri olan Bin 800 metrelik Kozlu tüneli ve viyadük inşaatı tamamlanmış. İç aydınlanması ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyordu. Bu ayın sonuna kadar bu çalışmalar tamamlanacak ve Kasım Ayının ilk haftasında ulaşıma açılacaktır” dedi. Alaplı Yığılca arasındaki 21 kilometrelik yol ihalesinin de Karayolları tarafından yapıldığını dile getiren Zeki Tosun, ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapıldığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti. Karaman-Beycuma arasındaki 7 kilometrelik yolunda hale hazırlıklarını bitirildiğini ifade eden Tosun, Kilimli-Filyos yolunun proje çalışmalarının Karayolları tarafından tamamlandığını yıl sonuna kadar keşik hazırlıklarının tamamlanarak ihaleye çıkacağını söyledi.

MİTHATPAŞA TÜNEL İHALESİNİN ONAYLANDIĞINI BELİRTEN ZEKİ TOSUN;

“KOZLU TÜNELİ KASIM AYINDA AÇILIYOR”

 

Karayollarının Zonguldak’taki çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Şehir içi geçişini rahatlatacak olan ve Zonguldak-Kilimli arasındaki ulaşımı sağlayacak Mithatpaşa tüneli ve bağlantı yolu ihalesindeki itiraz sürecinin tamamlanarak karara bağlandığı müjdesini verdi.

Mithatpaşa Tüneli Kilimli Bağlantı yolu ihalesini 150 milyon liraya Bayburt Gurubun almasının ardından Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazı geçtiğimiz günlerde karara bağlandığını belirten Zeki Tosun, KİK’in 126 Milyon lira bedelle ODF Yılmazlar Firmasına bırakılmasına karar verdiğini söyledi.

KİK kararı ile ihaleyi alan ODF firmasının Karayolları ile sözleşme imzalamasının ardından 10 güne kadar çalışmalara başlayacağını dile getiren Tosun, tünel ve bağlantı yolu işinin sözleşme gereği 800 iş günü içerisinde tamamlayacağını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Kozlu’daki 1.800 metrelik Tünel ve viyadük çalışmasında aydınlatma ve çevre düzenlemesinin ay sonuna kadar bitirilerek Kasım Ayının ilk haftasında ulaşıma açılacağını belirterek şunları söyledi;

“Bilindiği gibi Mithatpaşa tünel inşaatı teknik nedenlerden ve müteahhitten kaynaklanan olumsuzluklar yüzünden yarım kalmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü burada yeniden proje çalışması yaparak ihaleye çıkmış, ihaleyi 150 milyon bedelle Bayburt inşaat almasına rağmen yapılan itiraz sonucu çalışmalar başlamamıştı. Kamu İhale Kurumu yapılan itirazı önceki gün karara bağlayarak ihalenin 126 milyon bedelle ODF Yılmazlar firmasına verilmesini karara bağlayarak onayladı. İhaleyi alan firma Karayolları ile sözleşme imzalayarak 10 gün içinde işe başlayıp 800 iş günü içinde tünel ve bağlantı yolları çalışmasını tamamlayarak hizmete açacak.”

KOZLU TÜNELİ KASIM 

AYINDA AÇILIYOR

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun Kozlu’daki 1.800 metrelik tünel ve viyadüklerin Kasım ayının ilk haftasında hizmete açılacağını belirterek, “Zonguldak Ereğli arasındaki bölünmüş yol ağının en önemli akslarından biri olan Bin 800 metrelik Kozlu tüneli ve viyadük inşaatı tamamlanmış. İç aydınlanması ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyordu. Bu ayın sonuna kadar bu çalışmalar tamamlanacak ve Kasım Ayının ilk haftasında ulaşıma açılacaktır” dedi.

Alaplı Yığılca arasındaki 21 kilometrelik yol ihalesinin de Karayolları tarafından yapıldığını dile getiren Zeki Tosun, ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapıldığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Karaman-Beycuma arasındaki 7 kilometrelik yolunda hale hazırlıklarını bitirildiğini ifade eden Tosun, Kilimli-Filyos yolunun proje çalışmalarının Karayolları tarafından tamamlandığını yıl sonuna kadar keşik hazırlıklarının tamamlanarak ihaleye çıkacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.