Sitenin sağında bir giydirme reklam

80 GENÇ ANKARA’YI GEZDİ

Zonguldak 19.10.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3767+ kez okundu.
 

80 GENÇ ANKARA’YI GEZDİ

Kozlu Gençlik  Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz projesi kapsamında ilçemizdeki gençlerimizle Başkent Ankara’ya 80 gencin katılımıyla gezi düzenledi.  Düzenlenen geziye ilçemizdeki ve ilçemize bağlı köylerden lise ve üniversite öğrencileri katıldı.  Gençler ücretsiz olarak katıldıkları bu etkinliklerle hem yeni yerler keşfediyor hem de görmediği yerlerde unutulmaz anılar kazanıyor. Proje kapsamında gençler milli ve manevi mekanları yakından görerek unutamayacağı izlenimleri kazanarak evlerine dönüyorlar.

Kozlu Gençlik  Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz projesi kapsamında ilçemizdeki gençlerimizle Başkent Ankara’ya 80 gencin katılımıyla gezi düzenledi.  Düzenlenen geziye ilçemizdeki ve ilçemize bağlı köylerden lise ve üniversite öğrencileri katıldı. 

Gençler ücretsiz olarak katıldıkları bu etkinliklerle hem yeni yerler keşfediyor hem de görmediği yerlerde unutulmaz anılar kazanıyor. Proje kapsamında gençler milli ve manevi mekanları yakından görerek unutamayacağı izlenimleri kazanarak evlerine dönüyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.