Sitenin sağında bir giydirme reklam

YELKEN VE SPOR SPORLARI MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

Kozlu 19.10.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4433+ kez okundu.
 

YELKEN VE SPOR SPORLARI MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

Kozlu’ya yapılması planlanan Yelken ve Spor Sporları Merkezi inşaatı başlıyor. Yıllardır Kozlu’ya yapılması düşünülen ve Batı Karadeniz’in en büyük ve geniş kapsamlı Yelken ve Sporları Merkezi tesislerinin son durumunu görüşmek ve inşaat çalışmalarının biran önce başlaması için yapılan toplantıda  Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Kozlu İlçe Müdürü Akif  Başdağ, daire amirleri ve Kozlu Yelken ve Sporları Merkezi’nin inşaatını üstlenen yüklenici firma yetkilisi bir araya geldi. Yapılan toplantıda yapılan son değerlendirmede tahsis edilen alana inşaatın başlanabilmesi için nihai karar verildi . Zonguldak Yelken Kulübü’nün de katıldığı toplantıda müjdeli haberin çıkması camiana memnunlukla karşılandı. Kıyı kenti olmanın evrensel boyutu o kentin çocuklarının ve gençlerinin o kentin kıyısından denize özgürce yelken açabilmelerini sağlayacak.

Kozlu’ya yapılması planlanan Yelken ve Spor Sporları Merkezi inşaatı başlıyor. Yıllardır Kozlu’ya yapılması düşünülen ve Batı Karadeniz’in en büyük ve geniş kapsamlı Yelken ve Sporları Merkezi tesislerinin son durumunu görüşmek ve inşaat çalışmalarının biran önce başlaması için yapılan toplantıda  Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Kozlu İlçe Müdürü Akif  Başdağ, daire amirleri ve Kozlu Yelken ve Sporları Merkezi’nin inşaatını üstlenen yüklenici firma yetkilisi bir araya geldi.

Yapılan toplantıda yapılan son değerlendirmede tahsis edilen alana inşaatın başlanabilmesi için nihai karar verildi . Zonguldak Yelken Kulübü’nün de katıldığı toplantıda müjdeli haberin çıkması camiana memnunlukla karşılandı.

Kıyı kenti olmanın evrensel boyutu o kentin çocuklarının ve gençlerinin o kentin kıyısından denize özgürce yelken açabilmelerini sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.