Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM ÖRNEK OLDU MEMURLAR ALTIN BOZDURDU

Kozlu 13.10.2017 - 17:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4011+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ÖRNEK OLDU MEMURLAR ALTIN BOZDURDU

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacı ile Ziraat Bankası tarafından başlatılan devlet tahvili kampanyası vatandaşın ilgisi ile devam ediyor. T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nın güvencesi ile ‘Mutlu Altınlar Ziraatte’ adı altında tüm yurtta başlatılan ihraç devlet tahvili kampanyası Zonguldak’ta büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz haftalarda merkezden gelen iki eksperin de eşlik ettiği kampanya 5 gün boyunca Zonguldak Merkez Şube, 3 gün Çaycuma şube ve 2 gün de Kozlu Şube olmak üzere iki hafta boyunca devam etti. Ziraat Bankası’nın altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası şeklinde düzenlediği 6 Ayda bir kira ve faiz ödemeli şeklindeki 22 – 24 ayar altın karşılığı kampanyası kapsamında Kozlu Şubesinde 4 Kilo, Zonguldak genelinde yaklaşık 10 kilogram altın toplandığı belirtildi.    Kampanya kapsamında Kozlu Şubesinde düzenlenen Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve çok sayıda öğretmen ile birlikte altın bozdurarak devlet tahvili satın aldılar. Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mustafa Aktuğran ve Kozlu Şube Müdürü Mustafa Kemal Onursoy, Kaymakam bey neslinde tüm katılımcılara Ziraat Bankasının ‘Mutlu Altınlar Ziraatte’ kampanyasına katılımlarından ötürü memnuniyet ve teşekkürlerini ifade ettiler.(BKH)

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacı ile Ziraat Bankası tarafından başlatılan devlet tahvili kampanyası vatandaşın ilgisi ile devam ediyor.

T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nın güvencesi ile ‘Mutlu Altınlar Ziraatte’ adı altında tüm yurtta başlatılan ihraç devlet tahvili kampanyası Zonguldak’ta büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz haftalarda merkezden gelen iki eksperin de eşlik ettiği kampanya 5 gün boyunca Zonguldak Merkez Şube, 3 gün Çaycuma şube ve 2 gün de Kozlu Şube olmak üzere iki hafta boyunca devam etti.

Ziraat Bankası’nın altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası şeklinde düzenlediği 6 Ayda bir kira ve faiz ödemeli şeklindeki 22 – 24 ayar altın karşılığı kampanyası kapsamında Kozlu Şubesinde 4 Kilo, Zonguldak genelinde yaklaşık 10 kilogram altın toplandığı belirtildi.   

Kampanya kapsamında Kozlu Şubesinde düzenlenen Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve çok sayıda öğretmen ile birlikte altın bozdurarak devlet tahvili satın aldılar.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mustafa Aktuğran ve Kozlu Şube Müdürü Mustafa Kemal Onursoy, Kaymakam bey neslinde tüm katılımcılara Ziraat Bankasının ‘Mutlu Altınlar Ziraatte’ kampanyasına katılımlarından ötürü memnuniyet ve teşekkürlerini ifade ettiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.