Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasarlı olan Bozhane limanı onarılıyor

Ereğli 13.10.2017 - 16:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3287+ kez okundu.
 

Hasarlı olan Bozhane limanı onarılıyor

  Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesinin işlettiği Bozhane Limanındaki hasarlı iskelenin onarım çalışmaları başladı.  Kdz. Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen Bozhane Mevkii’ndeki limanın hasarlı olan iskelesinin onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, yaklaşık 7 yıldır süren sorun ortadan kalkmış olacak ve iskelenin her iki yanında gemiler için yükleme ve boşaltma işlemlerine başlanmış olacak. Yapım işi ihalesinin ardından bugün başlayan çalışmalar 120 günde tamamlanacak.

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesinin işlettiği Bozhane Limanındaki hasarlı iskelenin onarım çalışmaları başladı. 

Kdz. Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen Bozhane Mevkii’ndeki limanın hasarlı olan iskelesinin onarım çalışmaları başladı.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra, yaklaşık 7 yıldır süren sorun ortadan kalkmış olacak ve iskelenin her iki yanında gemiler için yükleme ve boşaltma işlemlerine başlanmış olacak.

Yapım işi ihalesinin ardından bugün başlayan çalışmalar 120 günde tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.