Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DiLiYORUZ

Kilimli 05.10.2017 - 22:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3902+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DiLiYORUZ

Zonguldak'ta yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman düzenlenen muhteşem düğün töreni ile yeğeni Akın Özdemir'i evlendirdi. Muslu Belediyesi Sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen düğünde davetliler Gizem - Akın’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman davul eşliğinde oyun oynadı. Muslu Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren genç çiftin nikahları da salonda kıyıldı. Çifti akrabaları ve dostları yalnız bırakmazken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence devam etti. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Zonguldak'ta yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman düzenlenen muhteşem düğün töreni ile yeğeni Akın Özdemir'i evlendirdi.
Muslu Belediyesi Sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen düğünde davetliler Gizem - Akın’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman davul eşliğinde oyun oynadı.
Muslu Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren genç çiftin nikahları da salonda kıyıldı. Çifti akrabaları ve dostları yalnız bırakmazken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence devam etti.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.