Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ ÇINAR'DAN ANLAMLI ZİYARETLER

Ereğli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2017 - 13:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6911+ kez okundu.
 

VALİ ÇINAR'DAN ANLAMLI ZİYARETLER

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Alaplı Kaymakamı ve Ereğli Kaymakam Vekili Saim Eskioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan İnan, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Müftüsü Rüstem Can, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Bülbül ve daire müdürleri ile birlikte ilk olarak Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Burada gazilerle bir süre sohbet eden Çınar daha sonra Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne geçti.de hazır bulundu. Engelliler tarafından çiçeklerle karşılanan Çaınar, daha sonra atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernekteki çalışmaların Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma olduğunu söyleyen Vali Çınar, Başkan Şentürk ve ekibini kutladığını ifade etti. Çınar konuşmasında “ Mekan çok güzel, ortam çok güzel. Yapılan işler, içerik, katılım, şehirle, şehir halkıyla iletişim, bütün bürokrasiyle iletişim, tüm devlet büyükleriyle iletişim, alınan onurlu ödüller düşünüldüğünde, İsmail Beyin liderliğinde çok güzel, model bir engelli derneği önümüzde duruyor. Bu kesinlikle Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma. Bu modeli tüm Türkiye’ye yaygınlaştırırsak, ihmal edilen engellilerimizle ilgili hayatlarında kolaylık sağlayabilecek, yeni bir renk, yeni bir güzellik sağlayabilecek bir çalışma olur. Ben çok memnun oldum. Burası bir mezbele, bir harabeyken bu şekle getirilmiş. Herkes çok heyecanlı, çok mutlu. Bundan güzel bir şey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ediyorum” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı İsmail Şentürk, Vali Çınar’a teşekkür etti. Şentürk konuşmasında “Sizin buraya gelmeniz sırtımızı sıvazlamak anlamında bizim için önemli. Yeri gelmişken şu andaki İlçe Kaymakamı Nazım Beyin de duacısıyız. Ereğli kaymakamı bizimle baba şefkatiyle ilgileniyor. Erdemir’den de, genel müdür olsun, tüm yetkililerinden sürekli destek alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.Ziyaret sonunda Vali Çınar ve diğer protokol üyeleri engellilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. 
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Alaplı Kaymakamı ve Ereğli Kaymakam Vekili Saim Eskioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan İnan, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Müftüsü Rüstem Can, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Bülbül ve daire müdürleri ile birlikte ilk olarak Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Burada gazilerle bir süre sohbet eden Çınar daha sonra Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne geçti.
de hazır bulundu. Engelliler tarafından çiçeklerle karşılanan Çaınar, daha sonra atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernekteki çalışmaların Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma olduğunu söyleyen Vali Çınar, Başkan Şentürk ve ekibini kutladığını ifade etti. Çınar konuşmasında “ Mekan çok güzel, ortam çok güzel. Yapılan işler, içerik, katılım, şehirle, şehir halkıyla iletişim, bütün bürokrasiyle iletişim, tüm devlet büyükleriyle iletişim, alınan onurlu ödüller düşünüldüğünde, İsmail Beyin liderliğinde çok güzel, model bir engelli derneği önümüzde duruyor. Bu kesinlikle Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma. Bu modeli tüm Türkiye’ye yaygınlaştırırsak, ihmal edilen engellilerimizle ilgili hayatlarında kolaylık sağlayabilecek, yeni bir renk, yeni bir güzellik sağlayabilecek bir çalışma olur. Ben çok memnun oldum. Burası bir mezbele, bir harabeyken bu şekle getirilmiş. Herkes çok heyecanlı, çok mutlu. Bundan güzel bir şey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı İsmail Şentürk, Vali Çınar’a teşekkür etti. Şentürk konuşmasında “Sizin buraya gelmeniz sırtımızı sıvazlamak anlamında bizim için önemli. Yeri gelmişken şu andaki İlçe Kaymakamı Nazım Beyin de duacısıyız. Ereğli kaymakamı bizimle baba şefkatiyle ilgileniyor. Erdemir’den de, genel müdür olsun, tüm yetkililerinden sürekli destek alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sonunda Vali Çınar ve diğer protokol üyeleri engellilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.