Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAKUŞ : 16 EYLÜL HESAPLAŞMA GÜNÜ OLACAK

Zonguldak 12.09.2017 - 12:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7177+ kez okundu.
 

KARAKUŞ : 16 EYLÜL HESAPLAŞMA GÜNÜ OLACAK

Gazetemizin 7 Eylül 2017 tarihli yayınlanan sayısında ‘Karakuş’un Balonu Patladı mı?’ başlıklı haberine Tuncay Karakuş’tan cevap geldi.Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’i telefonla arayan Kozlu Belediyesi’nin önceki dönem müteahhitlerinden, Dağköy eski güreş ağası Tuncay Karakuş, Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamaların Balon olarak nitelendirilmemesi gerektiğini ifade ederek 16 Nisan 2017 Cumartesi günü Kozlu Özsüt’te saat 11.00’da Avukatları eşliğinde belge ve bilgilere dayalı olarak Kozlu Belediyesi'nin yaptığı ve yapmadığı bazı iş ve işlemlerle ilgili çok önemli açıklamalar yapacağını dile getirdi.Karakuş açıklamayı bayramın hemen ardından yapamamasını il dışındaki projelerle ilgili olduğunu dile getirerek, ’16 Eylül hesaplaşma günü olacak. Ben eteğimdeki tüm taşları dökeceğim. Umarım hakkında açıklama yaptığım yetkililerde aynı cesaret ve mertlikte eteğindeki taşları dökerler. Kozlu’da kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediyse hesabını verecek. Ben kendi adıma her türlü hesabı vermeye hazırım’ dedi.Kamuoyu Karakuş’un ne tür açıklamalar yapacağını merakla bekliyor.


Gazetemizin 7 Eylül 2017 tarihli yayınlanan sayısında ‘Karakuş’un Balonu Patladı mı?’ başlıklı haberine Tuncay Karakuş’tan cevap geldi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’i telefonla arayan Kozlu Belediyesi’nin önceki dönem müteahhitlerinden, Dağköy eski güreş ağası Tuncay Karakuş, Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamaların Balon olarak nitelendirilmemesi gerektiğini ifade ederek 16 Nisan 2017 Cumartesi günü Kozlu Özsüt’te saat 11.00’da Avukatları eşliğinde belge ve bilgilere dayalı olarak Kozlu Belediyesi'nin yaptığı ve yapmadığı bazı iş ve işlemlerle ilgili çok önemli açıklamalar yapacağını dile getirdi.
Karakuş açıklamayı bayramın hemen ardından yapamamasını il dışındaki projelerle ilgili olduğunu dile getirerek, ’16 Eylül hesaplaşma günü olacak. Ben eteğimdeki tüm taşları dökeceğim. Umarım hakkında açıklama yaptığım yetkililerde aynı cesaret ve mertlikte eteğindeki taşları dökerler. Kozlu’da kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediyse hesabını verecek. Ben kendi adıma her türlü hesabı vermeye hazırım’ dedi.
Kamuoyu Karakuş’un ne tür açıklamalar yapacağını merakla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.