Sitenin sağında bir giydirme reklam

HALK PLAJINA TANITIM VİDEOSU

Ereğli 18.07.2017 - 00:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7376+ kez okundu.
 

HALK PLAJINA TANITIM VİDEOSU

Kdz.Ereğli Belediyesi Halk Plajı için tanıtım videosu yayınladı..
  Daha önce 539 metre olan Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait halk plajı’nın kumsal uzunluğu sorumluluk sahasına dâhil edilen yeni alanla 1230 metreye ulaştı. Özellikle hafta sonunda yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan Belediye Plajı’nda da, daha önce 3 olan gözetleme kulesi sayısının 9’a, 7 olan cankurtaran sayısının 14’e, açıkta sürekli kontroller yapan deniz aracı sayısının da 2’den 4’e çıkarılması plajı, Karadeniz’in en güvenli plajlarından biri haline getirdi. Kdz. Ereğli Belediyesi plaj için tanıtım görseli de hazırladı. Bu yıl 10 Haziran 2017 tarihinde yapılan yeni yatırımlarla açılan Kdz. Ereğli Belediye Plajı büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonunda günde yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan plaj Daha önceki yıllarda yaşanan boğulma olaylarının ardından belediye sınırlarına dâhil edilen alanla birlikte yaklaşık 1,5 kilometrelik sahil şeridinde 3 olan gözetleme kulesi sayısını 9’a,  7 olan cankurtaran sayısını 15’e çıkardıklarını söyleyen Başkan Uysal; 2 olan denizden kontrol aracı sayısının da 4’e çıkarıldığını söyledi. Uysal, plaj bölgesinde ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını da belirterek her hangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için vatandaşların yapılan uyarılara uymasını istedi.    
Kdz.Ereğli Belediyesi Halk Plajı için tanıtım videosu yayınladı..

 

Daha önce 539 metre olan Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait halk plajı’nın kumsal uzunluğu sorumluluk sahasına dâhil edilen yeni alanla 1230 metreye ulaştı. Özellikle hafta sonunda yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan Belediye Plajı’nda da, daha önce 3 olan gözetleme kulesi sayısının 9’a, 7 olan cankurtaran sayısının 14’e, açıkta sürekli kontroller yapan deniz aracı sayısının da 2’den 4’e çıkarılması plajı, Karadeniz’in en güvenli plajlarından biri haline getirdi. Kdz. Ereğli Belediyesi plaj için tanıtım görseli de hazırladı.

Bu yıl 10 Haziran 2017 tarihinde yapılan yeni yatırımlarla açılan Kdz. Ereğli Belediye Plajı büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonunda günde yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan plaj

Daha önceki yıllarda yaşanan boğulma olaylarının ardından belediye sınırlarına dâhil edilen alanla birlikte yaklaşık 1,5 kilometrelik sahil şeridinde 3 olan gözetleme kulesi sayısını 9’a,  7 olan cankurtaran sayısını 15’e çıkardıklarını söyleyen Başkan Uysal; 2 olan denizden kontrol aracı sayısının da 4’e çıkarıldığını söyledi.

Uysal, plaj bölgesinde ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını da belirterek her hangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için vatandaşların yapılan uyarılara uymasını istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.