Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK: CHP’NİN 36’INCI OLAĞAN KURULTAY SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

Siyaset 12.07.2017 - 22:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7358+ kez okundu.
 

BANK: CHP’NİN 36’INCI OLAĞAN KURULTAY SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 36’ıncı Olağan Kurultay sürecinin başlamış olduğunu belirterek, tüm partililere ve Kozlu Halkına hayırlı olmasını diledi.Bank 36’ıncı Olağan Kurultay Süreci dâhilinde Kozlu İlçe Başkanlığınca yapılacak olan 2’inci olağan kongre sürecinin nasıl işleyeceğine dair maddeler halinde açıklama yaptı.Buna göre CHP Kozlu İlçe 2’inci olağan Kongre süreci şu şekilde işleyecek;1- 10 Temmuz 2017 pazartesi günü üye çizelgelerinin ilçe başkanlığında askıya çıkartılması ve itiraz süresinin başlangıcı.2- 17 Temmuz 2017 pazartesi günü İlçe Başkanlıklarında askıya çıkan üye çizelgelerinin askıdan indirilmesi ve üye çizelgelerine yapılacak itirazın son günü.3- 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü, muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimlerinin başlangıç tarihi olup, sona eriş tarihi 24 Eylül 2017 Pazar günü olup, 24 Eylül 2017 Pazar günü sona ermesi.4- İlçe Kongrelerinin başlangıç tarihi 30 Eylül 2017 cumartesi günü olup, 06 Kasım 2017 Pazartesi günü İlçe Kongreleri tamamlanmış olacaktır. Kozlu İlçe Kongresi bu süreç içerisinde İl Başkanlığınca uygun görülecek bir tarihte yapılacaktır. Kozlu İlçe Kongre tarihi netleştiğinde Kamuoyu yeniden bilgilendirilecektir.5- İl Kongresinin başlangıç tarihi 13 Kasım 2017, bitiş tarihi ise 24 Aralık 2017’dir.6- Olağan Kurultay, İl Kongrelerinin bitiminin ardından Parti Meclisinin belirleyeceği bir tarihte yapılacaktır. Bank İlçe Başkanı olarak Kongre sürecinin başladığı şu günlerde bütün partilileri ve üyeleri CHP’ye sahip çıkmaya davet ederek sözlerini şöyle sürdürdü;Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu Türkiye’de Adaletin yeniden tesis edilmesi için gerçekleştirdiğimiz Adalet Yürüyüşü’nde olduğu gibi , el ele , omuz omuza hep birlikte tek yumruk olarak bu kongre sürecinde Kozlu’yu ayağa kaldıralım.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 36’ıncı Olağan Kurultay sürecinin başlamış olduğunu belirterek, tüm partililere ve Kozlu Halkına hayırlı olmasını diledi.
Bank 36’ıncı Olağan Kurultay Süreci dâhilinde Kozlu İlçe Başkanlığınca yapılacak olan 2’inci olağan kongre sürecinin nasıl işleyeceğine dair maddeler halinde açıklama yaptı.
Buna göre CHP Kozlu İlçe 2’inci olağan Kongre süreci şu şekilde işleyecek;
1- 10 Temmuz 2017 pazartesi günü üye çizelgelerinin ilçe başkanlığında askıya çıkartılması ve itiraz süresinin başlangıcı.
2- 17 Temmuz 2017 pazartesi günü İlçe Başkanlıklarında askıya çıkan üye çizelgelerinin askıdan indirilmesi ve üye çizelgelerine yapılacak itirazın son günü.
3- 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü, muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimlerinin başlangıç tarihi olup, sona eriş tarihi 24 Eylül 2017 Pazar günü olup, 24 Eylül 2017 Pazar günü sona ermesi.
4- İlçe Kongrelerinin başlangıç tarihi 30 Eylül 2017 cumartesi günü olup, 06 Kasım 2017 Pazartesi günü İlçe Kongreleri tamamlanmış olacaktır. Kozlu İlçe Kongresi bu süreç içerisinde İl Başkanlığınca uygun görülecek bir tarihte yapılacaktır. Kozlu İlçe Kongre tarihi netleştiğinde Kamuoyu yeniden bilgilendirilecektir.
5- İl Kongresinin başlangıç tarihi 13 Kasım 2017, bitiş tarihi ise 24 Aralık 2017’dir.
6- Olağan Kurultay, İl Kongrelerinin bitiminin ardından Parti Meclisinin belirleyeceği bir tarihte yapılacaktır.
Bank İlçe Başkanı olarak Kongre sürecinin başladığı şu günlerde bütün partilileri ve üyeleri CHP’ye sahip çıkmaya davet ederek sözlerini şöyle sürdürdü;
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu Türkiye’de Adaletin yeniden tesis edilmesi için gerçekleştirdiğimiz Adalet Yürüyüşü’nde olduğu gibi , el ele , omuz omuza hep birlikte tek yumruk olarak bu kongre sürecinde Kozlu’yu ayağa kaldıralım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.