Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pehlivanlar’a yeni park

Çaycuma 09.07.2017 - 02:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7251+ kez okundu.
 

Pehlivanlar’a yeni park

  Çaycuma Belediyesi, Pehlivanlar Mahallesi’nde, Temizlik Deresi kıyısında planlanan yeni bir parkın yapımına başladı. Çaycuma Belediyesi yeni bir yeşil alan düzenlemesinin daha startını verdi. Pehlivanlar Mahallesi’nde Temizlik Deresi kıyısında planlan park için, yaklaşık, 1.500 metrekarelik alanda zemin düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Sağlık Caddesi üzerindeki Vergi Dairesi ile Mimar Sinan Köprüsü arasında kalan alanda yapılacak parkın içinde çocuk bahçesi, spor alanları, yürüyüş yolları, pergolalar, kameriyeler, estetik görünümlü oturma grupları yer alacak. Pehlivanlar ve Çay mahallelerinin tam sınırında bulunan park, konumu itibarıyla iki mahallede yaşayan vatandaşlara da hizmet verecek. Çaycuma Belediyesince projelendirilen parkın tüm mobilyaları belediyenin atölyelerinde üretilecek. Yapımını da tümüyle Çaycuma Belediyesinin elemanları gerçekleştirecek. TASARLIYOR, İMAL EDİYOR, UYGULAMAYI YAPARAK ESERİ OLUŞTURUYORUZKonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’da yaşam kalitesini daha ilerilere taşıma çalışmalarımız diyoruz. Pehlivanlar Mahallemizde bulunan Temizlik Deresi kenarında yeni bir yeşil alan daha oluşturuyoruz. Yaklaşık 1.500 metrekare alanda yapacağımız düzenlemelerle vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilecekleri alanlara bir yenisini daha ekliyoruz. Yapı elemanları ağırlıklı olarak ahşaptan oluşan park, yörenin doğal dokusuna da uygun olacak. Parkın, tasarımından montajına kadar her aşamasında belediye personelimizin emeği var. Belediyemizin teknik elemanları projelendirdi, atölyelerimizde imalatları yapıldı. Şimdi de kendi personelimiz tarafından uygulaması yapılıyor. Böylece hem çok daha düşük maliyetle yapıyoruz, hem de birçok insanımız iş imkânı yaratmış oluyoruz. Çaycuma Belediyesi her alanda olduğu gibi burada da örnek bir çalışma yürütüyor. ” dedi.

 

Çaycuma Belediyesi, Pehlivanlar Mahallesi’nde, Temizlik Deresi kıyısında planlanan yeni bir parkın yapımına başladı.

Çaycuma Belediyesi yeni bir yeşil alan düzenlemesinin daha startını verdi. Pehlivanlar Mahallesi’nde Temizlik Deresi kıyısında planlan park için, yaklaşık, 1.500 metrekarelik alanda zemin düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Sağlık Caddesi üzerindeki Vergi Dairesi ile Mimar Sinan Köprüsü arasında kalan alanda yapılacak parkın içinde çocuk bahçesi, spor alanları, yürüyüş yolları, pergolalar, kameriyeler, estetik görünümlü oturma grupları yer alacak. Pehlivanlar ve Çay mahallelerinin tam sınırında bulunan park, konumu itibarıyla iki mahallede yaşayan vatandaşlara da hizmet verecek. Çaycuma Belediyesince projelendirilen parkın tüm mobilyaları belediyenin atölyelerinde üretilecek. Yapımını da tümüyle Çaycuma Belediyesinin elemanları gerçekleştirecek.

TASARLIYOR, İMAL EDİYOR, UYGULAMAYI YAPARAK ESERİ OLUŞTURUYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’da yaşam kalitesini daha ilerilere taşıma çalışmalarımız diyoruz. Pehlivanlar Mahallemizde bulunan Temizlik Deresi kenarında yeni bir yeşil alan daha oluşturuyoruz. Yaklaşık 1.500 metrekare alanda yapacağımız düzenlemelerle vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilecekleri alanlara bir yenisini daha ekliyoruz. Yapı elemanları ağırlıklı olarak ahşaptan oluşan park, yörenin doğal dokusuna da uygun olacak. Parkın, tasarımından montajına kadar her aşamasında belediye personelimizin emeği var. Belediyemizin teknik elemanları projelendirdi, atölyelerimizde imalatları yapıldı. Şimdi de kendi personelimiz tarafından uygulaması yapılıyor. Böylece hem çok daha düşük maliyetle yapıyoruz, hem de birçok insanımız iş imkânı yaratmış oluyoruz. Çaycuma Belediyesi her alanda olduğu gibi burada da örnek bir çalışma yürütüyor. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.