Sitenin sağında bir giydirme reklam

AGAH YAZICIOĞLU CHP İL YÖNETİM KURULUNDA

Siyaset 07.07.2017 - 00:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8168+ kez okundu.
 

AGAH YAZICIOĞLU CHP İL YÖNETİM KURULUNDA

CHP’nin Kozlu’da sevilen isimleri arasında gelen eski Belde başkan yardımcısı ve 2014 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı olan Agah Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından İl Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladığını duyurdu.CHP İl Başkanı Ahmet Altun tarafından kendisine böyle bir görev tebliğ edilmesinden dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Yazıcıoğlu, “Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım bugün itibariyle de İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görevdeyim. Daha öncekiler gibi şeref duyduğum parti görevim de Allah İnşallah utandırmaz” ifadelerine yer verdi.

CHP’nin Kozlu’da sevilen isimleri arasında gelen eski Belde başkan yardımcısı ve 2014 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı olan Agah Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından İl Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladığını duyurdu.
CHP İl Başkanı Ahmet Altun tarafından kendisine böyle bir görev tebliğ edilmesinden dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Yazıcıoğlu, “Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım bugün itibariyle de İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görevdeyim. Daha öncekiler gibi şeref duyduğum parti görevim de Allah İnşallah utandırmaz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.