Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Siyaset 06.07.2017 - 08:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7516+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Kongre takviminin 4 Temmuz 2017 Salı günü itibari ile delege seçimleri ile başladığını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, 25 Şubat 2018 tarihinde de İl Kongrelerinin tamamlanması ile kongre sürecinin sona ereceğini söyledi.4 Temmuz tarihleri arasında belde ve ilçe delege seçimleri ile başlayacak olan kongre takviminin 25 Şubat 2018 tarihinde tamamlanacak olan il kongreleri ile sona ereceğini belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi, “Genel Merkezimiz 6. Olağan Kongre takvimimizi 4 Temmuz tarihi itibari ile başlatmış durumda.AK Parti İl Başkanlığı olarak 4 Temmuz itibari ile start alan kongre takvimimizde ilk olarak belde ve ilçe delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz.”4 Temmuz tarihi itibari ile start alan 6. olağan kongre sürecinin Zonguldak ve Ülkeye hayırlı olması dileğinde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yapılacak kongreler ile tüm teşkilatlarda yeniden yapılanmaya gidilerek, yeni bir heyecan ve yeni bir soluk ile 2019 seçimlerine hazırlanacaklarını dile getirdi.


Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Kongre takviminin 4 Temmuz 2017 Salı günü itibari ile delege seçimleri ile başladığını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, 25 Şubat 2018 tarihinde de İl Kongrelerinin tamamlanması ile kongre sürecinin sona ereceğini söyledi.
4 Temmuz tarihleri arasında belde ve ilçe delege seçimleri ile başlayacak olan kongre takviminin 25 Şubat 2018 tarihinde tamamlanacak olan il kongreleri ile sona ereceğini belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi, “Genel Merkezimiz 6. Olağan Kongre takvimimizi 4 Temmuz tarihi itibari ile başlatmış durumda.
AK Parti İl Başkanlığı olarak 4 Temmuz itibari ile start alan kongre takvimimizde ilk olarak belde ve ilçe delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz.”
4 Temmuz tarihi itibari ile start alan 6. olağan kongre sürecinin Zonguldak ve Ülkeye hayırlı olması dileğinde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yapılacak kongreler ile tüm teşkilatlarda yeniden yapılanmaya gidilerek, yeni bir heyecan ve yeni bir soluk ile 2019 seçimlerine hazırlanacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.