Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDiYESPOR’DA FLAŞ TRANSFERLER

Spor 06.07.2017 - 08:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6604+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDiYESPOR’DA FLAŞ TRANSFERLER

Bölgesel Amatör Lige baraj maçında Devrek Belediyespor’a 3-0 yenilerek veda eden Kozlu Belediyespor’da bugün sıcak gelişmeler yaşandı. Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Kerim Yılmaz, beraberinde Asbaşkan Necati Bozkurt ile birlikte Kulüp Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi.Toplantıda A Takım antrenörü Erkan Sadıklar, alt yapı antrenörleri Özdemir Dayanıklı, Fehmi Kütükçe ve bazı yöneticiler de hazır bulundu. İŞTE FLAŞ TRANSFERLERBuna göre yeni sezonda Kozlu Belediyespor’dan yetişen ve çeşitli kulüplerde oynayan isimler takıma kazandırılıyor. İşte yapılacak flaş transferin isimleri:Aydın Gökdemir (Ontemmuzspor) Mahir Demir (Ontemmuzspor) Yasin Topuz (Ontemmuzspor) Burak Ertürk (Kilimli Belelediyespor) Alper Kara (Isparta Amatör Küme) Erdem Memiş (Polisgücüspor) Mehmet Öztürk (İhsaniyespor) SEZONA 15 AĞUSTOS’TA HAZIRLANACAKKozlu Belediyespor 2017-2018 futbol sezonu çalımalarına 15 Ağustos tarihinde kendi tesislerinde başlayarak yeni sezona hazırlanacak.

Bölgesel Amatör Lige baraj maçında Devrek Belediyespor’a 3-0 yenilerek veda eden Kozlu Belediyespor’da bugün sıcak gelişmeler yaşandı.
Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Kerim Yılmaz, beraberinde Asbaşkan Necati Bozkurt ile birlikte Kulüp Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda A Takım antrenörü Erkan Sadıklar, alt yapı antrenörleri Özdemir Dayanıklı, Fehmi Kütükçe ve bazı yöneticiler de hazır bulundu.


İŞTE FLAŞ TRANSFERLER
Buna göre yeni sezonda Kozlu Belediyespor’dan yetişen ve çeşitli kulüplerde oynayan isimler takıma kazandırılıyor. İşte yapılacak flaş transferin isimleri:
Aydın Gökdemir (Ontemmuzspor) Mahir Demir (Ontemmuzspor) Yasin Topuz (Ontemmuzspor) Burak Ertürk (Kilimli Belelediyespor) Alper Kara (Isparta Amatör Küme) Erdem Memiş (Polisgücüspor) Mehmet Öztürk (İhsaniyespor)


SEZONA 15 AĞUSTOS’TA HAZIRLANACAK
Kozlu Belediyespor 2017-2018 futbol sezonu çalımalarına 15 Ağustos tarihinde kendi tesislerinde başlayarak yeni sezona hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.