Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mezarlıklarlar Yenileniyor

Alaplı 03.07.2017 - 13:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6970+ kez okundu.
 

Mezarlıklarlar Yenileniyor

Alaplı Belediyesi, mezarlıklarda geniş kapsamlı düzenleme çalışmalarına devam ediyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yeni Siteler 690 Evler semtindeki Şehir Mezarlığı ile Merkez Mahallesi Merkez Mezarlığında bayramdan önce başlayan düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, her iki mezarlığın da ilçeye yakışır bir görünüme kavuşturulacağını bildirdi.

Alaplı Belediyesi, mezarlıklarda geniş kapsamlı düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yeni Siteler 690 Evler semtindeki Şehir Mezarlığı ile Merkez Mahallesi Merkez Mezarlığında bayramdan önce başlayan düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, her iki mezarlığın da ilçeye yakışır bir görünüme kavuşturulacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.