Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYCUMA TOKİ’DE SÖZLEŞME TAMAM

Çaycuma 08.06.2017 - 03:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8224+ kez okundu.
 

ÇAYCUMA TOKİ’DE SÖZLEŞME TAMAM

TOKİ’nin Çaycuma’da yapacağı 384 konut için ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. TOKİ tarafından Çaycuma’da yapılacak olan 384 konutun ihalesini kazanan Çankaya İnşaat’la 2 Haziran tarihinde sözleşme imzalandı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, sözleşmeyi imzalayan yüklenici firmaya, yer tesliminin, 12 Haziran’a kadar yapılacağını açıkladı. TOKİ, Çaycuma’da yapılacak konutlar için “Tünel kalıp sistemiyle 380 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet Cami, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşi” şeklinde ihaleye çıkmış, işin bitim süresini ise 650 gün olarak belirlemişti.HER ŞEY PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYORKonuyu değerlendiren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’yı sağlıklı bir şekilde kentleştirmek istiyoruz. Halkımızın doğru planlanmış, altyapısı düzenlenmiş imar alanlarında konut sahibi olması için her türlü desteği veriyoruz. TOKİ konusunda vatandaşlarımızdan büyük talep vardı. Biz de İdare nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak projenin başlamasını sağladık. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Kura çekiminden sonra, ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme de imzalandı. Bir hafta içinde yer teslimi de yapılacak. Yer tesliminden 650 gün sonra konutlar teslim edilmiş olacak. Biz konutların zamanında teslim edilmesi için sürecintakipçisi olacağız. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TOKİ’nin Çaycuma’da yapacağı 384 konut için ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. TOKİ tarafından Çaycuma’da yapılacak olan 384 konutun ihalesini kazanan Çankaya İnşaat’la 2 Haziran tarihinde sözleşme imzalandı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, sözleşmeyi imzalayan yüklenici firmaya, yer tesliminin, 12 Haziran’a kadar yapılacağını açıkladı. TOKİ, Çaycuma’da yapılacak konutlar için “Tünel kalıp sistemiyle 380 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet Cami, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşi” şeklinde ihaleye çıkmış, işin bitim süresini ise 650 gün olarak belirlemişti.
HER ŞEY PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR
Konuyu değerlendiren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’yı sağlıklı bir şekilde kentleştirmek istiyoruz. Halkımızın doğru planlanmış, altyapısı düzenlenmiş imar alanlarında konut sahibi olması için her türlü desteği veriyoruz. TOKİ konusunda vatandaşlarımızdan büyük talep vardı. Biz de İdare nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak projenin başlamasını sağladık. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Kura çekiminden sonra, ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme de imzalandı. Bir hafta içinde yer teslimi de yapılacak. Yer tesliminden 650 gün sonra konutlar teslim edilmiş olacak. Biz konutların zamanında teslim edilmesi için sürecintakipçisi olacağız. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.