Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAKSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Spor 08.06.2017 - 03:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8036+ kez okundu.
 

ZONGULDAKSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Spor-Toto İkinci Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Cuma günü yapıldı. Tek liste ile gidilen Kongre’de Süleyman Caner, 5’inci kez başkanlığa seçildi. 26 kişilik yönetimde bir önceki döneme göre 18 değişik isim yer aldı.Listede inşaat firması sahibi iş adamlarının fazla olması dikkat çekerken, ÇATES ve Eren Enerji firmalarının işletme müdürlerinin olması olumlu karşılandı. Ayrıca Genel Maden İşçileri Sendikası’nın da temsilcisinin bulunması listeye güç kattı. Avukatların, noterin, sendikacıların olması listeye bir ağırlık verirken, İstanbul’da bulunan özel bir üniversitenin tıp fakültesi dekanının yarı sıra, iş ve spor camiasından işi bilen isimler de yer aldı. İstanbul, Ankara, Gaziantep gibi illerde yaşayan Zonguldaklı önemli isimler yönetimde yer aldı. Zonguldakspor yönetimde yer alan isimler şunlar:Ertuğrul Emral: ( Eski başkanlardan merhum Ertuğrul Emral’ın oğlu. Ankara’da yaşıyor. Özdemir İnşaat firmasının sahibi) Prof. Dr. Ömer Göktekin: ( İstanbul’da yaşıyor. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı)Muammer Toprak ( Topraklar İnşaat firması sahibi)Murat Yalçın (İstanbul’da yaşıyor. Amiral Denizcilik firması sahibi Armatör)Engin Küçükarslan ( Gaziantep’te yaşıyor. Beton firması sahibi)Musa Bahadır ( Bahadır Madencilik sahibi) Ali Bulut ( Özbulut İnşaat firması sahibi) Abbas Şen ( Şen İnşaat firması sahibi )Harun Sarı ( ÇATES İşletme Müdürü)Ali Kölemanoğlu ( Eren Enerji İşletme Müdürü)Kerem Mantarlı ( Çaycuma’da yaşıyor. Likman İnşaat firması sahibi)Muammer Yazıcı ( Yazıcılar Apart- Kereste firması sahibi)Mehmet Bozkurt ( Japon Pazarı’nın Sahibi)Adnan Tıska ( Genel Maden İşçileri Sendikası Mali Sekreteri)Adil Bahadır ( Ulusoy Firması işletmecisi) Avukat Namık Çağalı, Avukat Laçin Köktürk ( Ünlü Avukat Şenol Köktürk’ün oğlu)Aydın Ergenç ( Özel Güvenlik Firması sahibi)Hüseyin Demir (Demir Madencilik)Zeki Çolak: (VS Grup İnşaat Firması )Ferdi Ataman (Noter)Hakan Hürfikir ( Hürfikir Madencilik)Tayfun Demir ( GMSİ Üzülmez Şube Başkanı)Şükrü Öztürk (Tekniker)Hakan Gülay (Milimetre Doğalgaz firması)Süleyman Bezir (TTK Maden işçisi)

Spor-Toto İkinci Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Cuma günü yapıldı.
Tek liste ile gidilen Kongre’de Süleyman Caner, 5’inci kez başkanlığa seçildi. 26 kişilik yönetimde bir önceki döneme göre 18 değişik isim yer aldı.
Listede inşaat firması sahibi iş adamlarının fazla olması dikkat çekerken, ÇATES ve Eren Enerji firmalarının işletme müdürlerinin olması olumlu karşılandı. Ayrıca Genel Maden İşçileri Sendikası’nın da temsilcisinin bulunması listeye güç kattı.
Avukatların, noterin, sendikacıların olması listeye bir ağırlık verirken, İstanbul’da bulunan özel bir üniversitenin tıp fakültesi dekanının yarı sıra, iş ve spor camiasından işi bilen isimler de yer aldı.
İstanbul, Ankara, Gaziantep gibi illerde yaşayan Zonguldaklı önemli isimler yönetimde yer aldı. Zonguldakspor yönetimde yer alan isimler şunlar:
Ertuğrul Emral: ( Eski başkanlardan merhum Ertuğrul Emral’ın oğlu. Ankara’da yaşıyor. Özdemir İnşaat firmasının sahibi)
Prof. Dr. Ömer Göktekin: ( İstanbul’da yaşıyor. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı)
Muammer Toprak ( Topraklar İnşaat firması sahibi)
Murat Yalçın (İstanbul’da yaşıyor. Amiral Denizcilik firması sahibi Armatör)
Engin Küçükarslan ( Gaziantep’te yaşıyor. Beton firması sahibi)
Musa Bahadır ( Bahadır Madencilik sahibi)
Ali Bulut ( Özbulut İnşaat firması sahibi)
Abbas Şen ( Şen İnşaat firması sahibi )
Harun Sarı ( ÇATES İşletme Müdürü)
Ali Kölemanoğlu ( Eren Enerji İşletme Müdürü)
Kerem Mantarlı ( Çaycuma’da yaşıyor. Likman İnşaat firması sahibi)
Muammer Yazıcı ( Yazıcılar Apart- Kereste firması sahibi)
Mehmet Bozkurt ( Japon Pazarı’nın Sahibi)
Adnan Tıska ( Genel Maden İşçileri Sendikası Mali Sekreteri)
Adil Bahadır ( Ulusoy Firması işletmecisi)
Avukat Namık Çağalı, Avukat Laçin Köktürk ( Ünlü Avukat Şenol Köktürk’ün oğlu)
Aydın Ergenç ( Özel Güvenlik Firması sahibi)
Hüseyin Demir (Demir Madencilik)
Zeki Çolak: (VS Grup İnşaat Firması )
Ferdi Ataman (Noter)
Hakan Hürfikir ( Hürfikir Madencilik)
Tayfun Demir ( GMSİ Üzülmez Şube Başkanı)
Şükrü Öztürk (Tekniker)
Hakan Gülay (Milimetre Doğalgaz firması)
Süleyman Bezir (TTK Maden işçisi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.