Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU’DA 12. GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kilimli 18.05.2017 - 10:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7933+ kez okundu.
 

MUSLU’DA 12. GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman tarafından belediyeye ait sosyal tesislerde 12. Geleneksel Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda kalabalık katıldı.Muslu Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Etkinlik öncesi Muslu İlkokulu öğrencileri tarafından oyunlar sergilendi. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman daha sonra günün anlam ve önemine hitaben yaptığı konuşmasında, tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak organizasyona gelen herkese teşekkür etti.Başkan Adıyaman konuşmasından sonra salonda bulunan annelere hediyeler takdim etti. Programın ilerleyen saatlerinde anneler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen etkinlikte yerel ve mahalli sanatçılar sahne aldı ve davetlileri program bitimine kadar eğlendirdi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman tarafından belediyeye ait sosyal tesislerde 12. Geleneksel Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda kalabalık katıldı.
Muslu Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Etkinlik öncesi Muslu İlkokulu öğrencileri tarafından oyunlar sergilendi. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman daha sonra günün anlam ve önemine hitaben yaptığı konuşmasında, tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak organizasyona gelen herkese teşekkür etti.
Başkan Adıyaman konuşmasından sonra salonda bulunan annelere hediyeler takdim etti. Programın ilerleyen saatlerinde anneler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen etkinlikte yerel ve mahalli sanatçılar sahne aldı ve davetlileri program bitimine kadar eğlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.