Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALGES’TEN BAŞKAN TEKİN’E ZİYARET

Alaplı 18.05.2017 - 10:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6421+ kez okundu.
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALGES’TEN BAŞKAN TEKİN’E ZİYARET

  Türkiye Oturarak Voleybol 1. Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol (Paravolley) Takımı, kazandığı Türkiye kupasıyla birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.ALGES Paravolley Takımını makamında ağırlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı takımının Adana’daki Türkiye şampiyonasında şampiyonluğu kazanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “ Büyük bir özveride bulunan, bu tür sosyal ve sportif faaliyetlere büyük zaman ayıran Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sayın İsmail Korkut başta olmak üzere, teknik heyeti ve tüm sporcuları canı yürekten kutluyorum. Gerçekten, büyük bir azimle yola çıktınız ve bunun sonucunda büyük bir başarı elde ettiniz. İlçemiz adına sizlere hem teşekkür ediyor, hem de kutluyorum. İnşallah, bundan sonra da bu başarılar devam edecek ve uluslar arasında da büyük başarılar elde edeceksiniz. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. “ dedi.ALGES Başkanı İsmail Korkut da, kulüp olarak Alaplı Belediyesi’nden hem maddi hem de manevi olarak büyük bir destek gördüklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e bu desteklerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizim hem motivasyonumuzu yükselttiler, hem de bir takım ihtiyaçlarımızı karşılayarak, desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Önemli bir başarı elde ettik. Eğer, Avruya Ligi kurulursa, Türkiye’yi temsilen Alaplı olarak bizim takımımız bu lige katılmaya hak kazanacak. İnşallah, başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz. “ dedi.

 

Türkiye Oturarak Voleybol 1. Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol (Paravolley) Takımı, kazandığı Türkiye kupasıyla birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.
ALGES Paravolley Takımını makamında ağırlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı takımının Adana’daki Türkiye şampiyonasında şampiyonluğu kazanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “ Büyük bir özveride bulunan, bu tür sosyal ve sportif faaliyetlere büyük zaman ayıran Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sayın İsmail Korkut başta olmak üzere, teknik heyeti ve tüm sporcuları canı yürekten kutluyorum. Gerçekten, büyük bir azimle yola çıktınız ve bunun sonucunda büyük bir başarı elde ettiniz. İlçemiz adına sizlere hem teşekkür ediyor, hem de kutluyorum. İnşallah, bundan sonra da bu başarılar devam edecek ve uluslar arasında da büyük başarılar elde edeceksiniz. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. “ dedi.
ALGES Başkanı İsmail Korkut da, kulüp olarak Alaplı Belediyesi’nden hem maddi hem de manevi olarak büyük bir destek gördüklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e bu desteklerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizim hem motivasyonumuzu yükselttiler, hem de bir takım ihtiyaçlarımızı karşılayarak, desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Önemli bir başarı elde ettik. Eğer, Avruya Ligi kurulursa, Türkiye’yi temsilen Alaplı olarak bizim takımımız bu lige katılmaya hak kazanacak. İnşallah, başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.