Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE BAYANLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Gökçebey 27.04.2017 - 02:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8103+ kez okundu.
 

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE BAYANLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

  Devrek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çaydeğirmeni Belediyesi işbirliğinde  bayanlara yönelik Çaydeğirmeni  Beldesinde açılan Biçki ve Dikiş Nakış kursu dönem sonu nedeniyle sergi düzenlendi.Kursiyerlerin  hazırlamış oldukları birbirinden güzel el emeği, göz nuru, makine ve el dikiş nakış ürünleri göz kamaştırdı.  Sergiye,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,Devrek Halk Eğitim Müdürü Yaşar Özlüoğlu,Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü  İlhan Madenci ve vatandaşlar katıldı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Halk Eğitim Müdürü Yaşar Özlüoğlu açılış Kurdelesini birlikte keserek serginin açılışını yaptı. Açılışa katılan konuklar sergiyi gezdi. Halk Eğitim  Müdürümü Yaşar Özlüoğlu;  Sergi  ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "   Bayanlar , bu kurslar sayesinde kendilerini geliştiriyor, kendilerine olan güvenleri artıyor.Bununla birlikte hem meslek sahibi hem de gelir sahibi olan kadınlarımızın toplumumuza olan katkıları takdir topluyor. . Başarılarından dolayı kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.Kursu verdiği katkılardan dolayı Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ediyorum " dedi. BAŞKAN GEBEŞ:EMEĞİN OLDUĞU HER İŞİN DESTEKÇİSİYİZ Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş biçki-dikiş kursu sergisinin açılış konuşmasında emeğin olduğu yerde her zaman var olmaya devam edeceğiz dedi.Başkan Gebeş’’ Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda birçok vatandaşımız faydalanma imkânı buluyor. Bu kursların sosyal faydalarının da görülmesi lazım. Bu kursların ortak çalışma ve üretime katkının yanı sıra kursiyerlerimizin sosyal hayata entegre olmalarına da büyük katkısı oluyor. Yeni şeyler üretme ve yeni ortamlarda bulunmaları bizler için başka bir önem arz ediyor.Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru bu eserleri bizi daha da heyecanlandırdı.Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde bu tür kurslara destek olmaya devam edeceğiz.Bayan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ve özenle el işlerini sergiledikleri serginin hayırlı olmasını diliyorum.

 

Devrek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çaydeğirmeni Belediyesi işbirliğinde  bayanlara yönelik Çaydeğirmeni  Beldesinde açılan Biçki ve Dikiş Nakış kursu dönem sonu nedeniyle sergi düzenlendi.Kursiyerlerin  hazırlamış oldukları birbirinden güzel el emeği, göz nuru, makine ve el dikiş nakış ürünleri göz kamaştırdı. 

Sergiye,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,Devrek Halk Eğitim Müdürü Yaşar Özlüoğlu,Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü  İlhan Madenci ve vatandaşlar katıldı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Halk Eğitim Müdürü Yaşar Özlüoğlu açılış Kurdelesini birlikte keserek serginin açılışını yaptı. Açılışa katılan konuklar sergiyi gezdi.

Halk Eğitim  Müdürümü Yaşar Özlüoğlu;  Sergi  ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "   Bayanlar , bu kurslar sayesinde kendilerini geliştiriyor, kendilerine olan güvenleri artıyor.Bununla birlikte hem meslek sahibi hem de gelir sahibi olan kadınlarımızın toplumumuza olan katkıları takdir topluyor. . Başarılarından dolayı kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.Kursu verdiği katkılardan dolayı Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ediyorum " dedi.

BAŞKAN GEBEŞ:EMEĞİN OLDUĞU HER İŞİN DESTEKÇİSİYİZ

Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş biçki-dikiş kursu sergisinin açılış konuşmasında emeğin olduğu yerde her zaman var olmaya devam edeceğiz dedi.Başkan Gebeş’’ Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda birçok vatandaşımız faydalanma imkânı buluyor. Bu kursların sosyal faydalarının da görülmesi lazım. Bu kursların ortak çalışma ve üretime katkının yanı sıra kursiyerlerimizin sosyal hayata entegre olmalarına da büyük katkısı oluyor. Yeni şeyler üretme ve yeni ortamlarda bulunmaları bizler için başka bir önem arz ediyor.Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru bu eserleri bizi daha da heyecanlandırdı.Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde bu tür kurslara destek olmaya devam edeceğiz.Bayan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ve özenle el işlerini sergiledikleri serginin hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.