Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaycuma’dan çok etkilendim

Çaycuma 14.04.2017 - 16:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7931+ kez okundu.
 

Çaycuma’dan çok etkilendim

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın referandum çalışmaları için geldiği Çaycuma’da Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Karayalçın, “Eski bir belediye başkanı olarak Çaycuma’dan çok etkilendim” dedi.
SHP Genel Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başbakan yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Murat Karayalçın, referandum çalışmaları geldiği Zonguldak’ta yaptığı bir dizi çalışmanın ardından geceyi Çaycuma’da geçirdi. Şehirden ayrılmadan önce Çaycuma’da bir dizi esnaf ziyareti yapan Karayalçın belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Karayalçın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Çaycuma’ya dün geldim. Çok dolaşacak zamanım olmadı. Kısmen yay bölgesini ve çevresindeki yerleri gezme, görme olanağım oldu. Sayın Başkan’ın verdiği bilgileri büyük bir memnuniyetle dinledim. Çalışmalarını anlattı, projelerini gösterdi. Bunlardan da ayrıca memnuniyet duydum. Çaycuma çok değerli insanları yetirmiş bir kentimiz. Benim de dostlarım olan Erol ve Erdal Köktürk kardeşlerin katılımıyla Çaycuma’yı geleceğe hazırlayacak imar planı çalışmalarından sayın başkanımız söz etti. Onu da çok büyük bir memnuniyetle kaydettim. Belediye yönetiminin kentini geleceğe hazırlaması, çeşitli projeksiyonlar çerçevesinde gelecek için planlar yapmış olması gerçekten çok etkileyici. Eski bir belediye başkanı olarak bunlardan çok etkilendim. Sayın başkanı kutluyorum. İçten başarılar diliyorum” dedi. ONDAN GIYABINDA DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ziyaretten çok mutlu olduğunu bildirerek, duygularını “Kendileri öncelikle Ankara’da çığır açmış, siyasette çok önemli noktalarda görev yapmış, çok deneyimli bir yöneticimiz. Ondan gıyabında da çok şey öğrendik. Kendisini hâlâ heyecanla izliyoruz. Referandum çalışmaları nedeniyle dün geldiği Nebioğlu’nda yaptığı konuşmayı da ilgi ile dinledik. Sayın Karayalçın’a sağlık ve başarılarının devamını diliyorum. Türk siyasetinde, aynı heyecan ve başarıyla hep beraber devam etmek istediğimizi, arzuladığımızı belirtmek istiyorum. Bu duygularla sayın genel başkanımıza ilçemize tekrar hoş geldiniz diyorum” şeklinde iade etti. Başkan Kantarcı ziyaretin anısına Karayalçın’a bir plaket sundu. Karayalçın daha sonra referandum çalışmalarına devam etmek üzere Karabük’e hareket etti.
Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın referandum çalışmaları için geldiği Çaycuma’da Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Karayalçın, “Eski bir belediye başkanı olarak Çaycuma’dan çok etkilendim” dedi.

SHP Genel Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başbakan yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Murat Karayalçın, referandum çalışmaları geldiği Zonguldak’ta yaptığı bir dizi çalışmanın ardından geceyi Çaycuma’da geçirdi. Şehirden ayrılmadan önce Çaycuma’da bir dizi esnaf ziyareti yapan Karayalçın belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Karayalçın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Çaycuma’ya dün geldim. Çok dolaşacak zamanım olmadı. Kısmen yay bölgesini ve çevresindeki yerleri gezme, görme olanağım oldu. Sayın Başkan’ın verdiği bilgileri büyük bir memnuniyetle dinledim. Çalışmalarını anlattı, projelerini gösterdi. Bunlardan da ayrıca memnuniyet duydum. Çaycuma çok değerli insanları yetirmiş bir kentimiz. Benim de dostlarım olan Erol ve Erdal Köktürk kardeşlerin katılımıyla Çaycuma’yı geleceğe hazırlayacak imar planı çalışmalarından sayın başkanımız söz etti. Onu da çok büyük bir memnuniyetle kaydettim. Belediye yönetiminin kentini geleceğe hazırlaması, çeşitli projeksiyonlar çerçevesinde gelecek için planlar yapmış olması gerçekten çok etkileyici. Eski bir belediye başkanı olarak bunlardan çok etkilendim. Sayın başkanı kutluyorum. İçten başarılar diliyorum” dedi.

ONDAN GIYABINDA DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ziyaretten çok mutlu olduğunu bildirerek, duygularını “Kendileri öncelikle Ankara’da çığır açmış, siyasette çok önemli noktalarda görev yapmış, çok deneyimli bir yöneticimiz. Ondan gıyabında da çok şey öğrendik. Kendisini hâlâ heyecanla izliyoruz. Referandum çalışmaları nedeniyle dün geldiği Nebioğlu’nda yaptığı konuşmayı da ilgi ile dinledik. Sayın Karayalçın’a sağlık ve başarılarının devamını diliyorum. Türk siyasetinde, aynı heyecan ve başarıyla hep beraber devam etmek istediğimizi, arzuladığımızı belirtmek istiyorum. Bu duygularla sayın genel başkanımıza ilçemize tekrar hoş geldiniz diyorum” şeklinde iade etti. Başkan Kantarcı ziyaretin anısına Karayalçın’a bir plaket sundu. Karayalçın daha sonra referandum çalışmalarına devam etmek üzere Karabük’e hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.