Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU BELEDİYE BAŞKANI ADIYAMAN'IN ACI GÜNÜ

Kilimli 06.04.2017 - 08:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8360+ kez okundu.
 

MUSLU BELEDİYE BAŞKANI ADIYAMAN'IN ACI GÜNÜ

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ne bağlı Muslu Belde Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın önceki gün hayatını kaybeden kayınpederi Ali Poyraz (66) 4 Nisan Salı günü dualarla son yolculuğuna uğurlandı.Geçirdiği Beyin kanaması nedeniyle bir süredir Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören merhum Ali Poyraz (66), önceki gün hayatını kaybetmişti. Merhum Ali Poyraz 4 Nisan Salı günü Muslu Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.Cenazeye, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Fikret Zaman ile üye Cihat Öztürk, CHP eski il başkanları Halil Furat ve Ertuğrul Koltuk, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir’in yanı sıra, Poyraz ve Adıyaman ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ise taziyeleri cami avlusunda kabul etti.Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak merhum Ali Poyraz'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli Poyraz ve Adıyaman aileleri ile yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.(BKH)

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ne bağlı Muslu Belde Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın önceki gün hayatını kaybeden kayınpederi Ali Poyraz (66) 4 Nisan Salı günü dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği Beyin kanaması nedeniyle bir süredir Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören merhum Ali Poyraz (66), önceki gün hayatını kaybetmişti. Merhum Ali Poyraz 4 Nisan Salı günü Muslu Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Fikret Zaman ile üye Cihat Öztürk, CHP eski il başkanları Halil Furat ve Ertuğrul Koltuk, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir’in yanı sıra, Poyraz ve Adıyaman ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ise taziyeleri cami avlusunda kabul etti.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak merhum Ali Poyraz'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli Poyraz ve Adıyaman aileleri ile yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.