Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALAPLI’YA MOBESE KURULACAK

Alaplı 17.03.2017 - 16:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8085+ kez okundu.
 

ALAPLI’YA MOBESE KURULACAK

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’u ziyaretinde Alaplı’ya mobese kurulacağını belirtti.  Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı açıklama yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’u ziyaret ettim. Ziyaretimde Zonguldak yatırımlarını ve mobese konularını görüştük.  Genel Müdür Altınok, Alaplı’ya mobese kurulmasının programa alındığını ve mobese’nin kurulması için Savunma Sanayi Müsteşarlığına iletildiğini, kurulum işlemlerinin ise Aselsan tarafından yapılacağını belirttiler. Denetleme amaçlı olarak 12 noktaya 24 kamere yerleştirilecektir.”  Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’a teşekkür ediyorum.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’u ziyaretinde Alaplı’ya mobese kurulacağını belirtti. 

Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı açıklama yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’u ziyaret ettim. Ziyaretimde Zonguldak yatırımlarını ve mobese konularını görüştük. 

Genel Müdür Altınok, Alaplı’ya mobese kurulmasının programa alındığını ve mobese’nin kurulması için Savunma Sanayi Müsteşarlığına iletildiğini, kurulum işlemlerinin ise Aselsan tarafından yapılacağını belirttiler. Denetleme amaçlı olarak 12 noktaya 24 kamere yerleştirilecektir.” 

Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’a teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.