Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaycuma'da en düşük ücret...

Çaycuma 13.03.2017 - 15:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7657+ kez okundu.
 

Çaycuma'da en düşük ücret...

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bir açıklama yaparak, belediyedeki en düşük ücretin 1,516 olarak uygulanacağını yineledi
Çaycuma Belediye başkanı Bülent Kantarcı belediyenin asgari ücret uygulaması ile maksatlı olarak yapılan spekülasyonlar üzerine bir açıklama yayımladı. Kantarcı açıklamasında, “Belediyemizin asgari ücret uygulamasına yönelik olarak, özellikle sosyal medya üzerinden, tümüyle bilgi kirliliğine dayalı olumsuz yorumlar yapılmaktadır. Asgari ücretin, hükümetçe, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren 1,404 lira olarak belirlenmesi üzerine, Belediyemizde 1,500 lira olarak uygulanması kararı alınmıştır” dedi.   İHALEYİ ANCAK 13 ŞUBAT’TA İMZALAYABİLDİK Kararlarının bu zamana değin kimi itirazlar üzerine uygulamadığını dile getiren Kantarcı açıklamasında, “Yeni yıl için yapılan hizmet alımı ihalesine, ihaleye giren bir başka şirket tarafından Kamu İhale Kurumuna itiraz edilmesi üzerine, yüklenici firma ile ancak 13 Şubat tarihinde sözleşme imzalanabilmiştir. Yasal zorunluluklar nedeniyle 12 Şubat’a kadar olan ödemeler, hükümetçe belirlenen asgari ücret üzerinden, o tarihten sonraki ödemelerse %8 ilave ile 1,516 lira olarak yapılacaktır. Hal böyleyken yapılan tüm yorumlar, tümüyle maksatlı ve belediyemizi karalamaya yöneliktir. Çalışanlarımızın ve kamuoyunun bu yayımlara itibar etmemesini diliyorum” dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bir açıklama yaparak, belediyedeki en düşük ücretin 1,516 olarak uygulanacağını yineledi

Çaycuma Belediye başkanı Bülent Kantarcı belediyenin asgari ücret uygulaması ile maksatlı olarak yapılan spekülasyonlar üzerine bir açıklama yayımladı. Kantarcı açıklamasında, “Belediyemizin asgari ücret uygulamasına yönelik olarak, özellikle sosyal medya üzerinden, tümüyle bilgi kirliliğine dayalı olumsuz yorumlar yapılmaktadır. Asgari ücretin, hükümetçe, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren 1,404 lira olarak belirlenmesi üzerine, Belediyemizde 1,500 lira olarak uygulanması kararı alınmıştır” dedi.

 

İHALEYİ ANCAK 13 ŞUBAT’TA İMZALAYABİLDİK

Kararlarının bu zamana değin kimi itirazlar üzerine uygulamadığını dile getiren Kantarcı açıklamasında, “Yeni yıl için yapılan hizmet alımı ihalesine, ihaleye giren bir başka şirket tarafından Kamu İhale Kurumuna itiraz edilmesi üzerine, yüklenici firma ile ancak 13 Şubat tarihinde sözleşme imzalanabilmiştir. Yasal zorunluluklar nedeniyle 12 Şubat’a kadar olan ödemeler, hükümetçe belirlenen asgari ücret üzerinden, o tarihten sonraki ödemelerse %8 ilave ile 1,516 lira olarak yapılacaktır. Hal böyleyken yapılan tüm yorumlar, tümüyle maksatlı ve belediyemizi karalamaya yöneliktir. Çalışanlarımızın ve kamuoyunun bu yayımlara itibar etmemesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.