Sitenin sağında bir giydirme reklam

DİPLOMATLAR ZEKİ TOSUN’U ZİYARET ETTİ

Siyaset 01.03.2017 - 22:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7588+ kez okundu.
 

DİPLOMATLAR ZEKİ TOSUN’U ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Halk Oylaması öncesi Zonguldak´a gelen İngiltere, Hollanda, Fransa, Lüksemburg ve Belçika Büyükelçiliklerinde görevli diplomatlar AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun´u ziyaret ettiler.Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında diplomatlar, halkoylaması öncesi son durum, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Zonguldak ekonomisi hakkında sorular sorup bilgi aldılar.Diplomatların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gerek Halkoylaması, gerekse TTK ve Zonguldak hakkında merak edilen tüm sorulara cevap vererek, misafirleri bilgilendirdiğini söyledi.Diplomatların ziyareti toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Halk Oylaması öncesi Zonguldak´a gelen İngiltere, Hollanda, Fransa, Lüksemburg ve Belçika Büyükelçiliklerinde görevli diplomatlar AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun´u ziyaret ettiler.
Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında diplomatlar, halkoylaması öncesi son durum, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Zonguldak ekonomisi hakkında sorular sorup bilgi aldılar.
Diplomatların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gerek Halkoylaması, gerekse TTK ve Zonguldak hakkında merak edilen tüm sorulara cevap vererek, misafirleri bilgilendirdiğini söyledi.
Diplomatların ziyareti toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.