Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREĞLİ BELEDİYESPOR İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ: 1-2

Spor 20.02.2017 - 22:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6925+ kez okundu.
 

EREĞLİ BELEDİYESPOR İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ: 1-2

EREĞLİ BELEDİYESPOR İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ: 1-2
BAL Ligi 11.grup 19.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında Bağcılarspor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Turgut ve Kaan’ın golleri ile 2-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Sezonun ilk yarısında kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği rakibi karşısında 10.dakikada Özkan Sahip’in attığı golle 1-0 geriye düşen eflatun beyazlılar,14.dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası Turgut Rençber’in kafa golü ile beraberliği yakaladı. İlk yarının karşılıklı golle ile 1-1 sona erdiği karşılaşmanın 75.dakikasında Eray’ın pasını golle sonuçlandıran Kaan Yavuzcan skoru 2-1’e taşıdı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Kdz. Ereğli Belediyespor İstanbul deplasmanından 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla döndü. Bu galibiyetle puanını 31’e çıkaran Eflatun beyazlılar, hafta sonunda Pursaklar Belediyespor’u konuk edecek. Bu arada Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da 13.hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzon İdmanocağı’na 3-0 mağlup oldu.
EREĞLİ BELEDİYESPOR İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ: 1-2

BAL Ligi 11.grup 19.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında Bağcılarspor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Turgut ve Kaan’ın golleri ile 2-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Sezonun ilk yarısında kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği rakibi karşısında 10.dakikada Özkan Sahip’in attığı golle 1-0 geriye düşen eflatun beyazlılar,14.dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası Turgut Rençber’in kafa golü ile beraberliği yakaladı.

İlk yarının karşılıklı golle ile 1-1 sona erdiği karşılaşmanın 75.dakikasında Eray’ın pasını golle sonuçlandıran Kaan Yavuzcan skoru 2-1’e taşıdı.

Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Kdz. Ereğli Belediyespor İstanbul deplasmanından 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla döndü. Bu galibiyetle puanını 31’e çıkaran Eflatun beyazlılar, hafta sonunda Pursaklar Belediyespor’u konuk edecek.

Bu arada Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da 13.hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzon İdmanocağı’na 3-0 mağlup oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.